BLACKFIRE: Jízdenky, prosím! Asie

Autor: Wolfsen | 25.8.2021 | 2

Blackfire v pondělí 23. 8. naskladnil asijské rozšíření Jízdenek, prosím!

Jízdenky, prosím! Asie je na rozdíl od Evropy nebo Londýna opravdu „pouhým“ rozšířením a ke hře potřebujete figurky a karty vagónů z některého základu. V balení naleznete dvě mapy, mapu pro týmovou hru a legendární Asii pro hru obvyklou, dva balíčky tratí (pro každou mapu jeden) a stojánky na karty.

V týmové hře mezi sebou soupeří dvoučlenné týmy. Hráči v jednom týmu sdílejí část karet vagónů (jednu ze dvou karet si nechají pro sebe, druhou dají do společného stojánku) a jako svůj tah mohou nasdílet i karty tratí, které jinak drží v tajnosti. Kromě toho se na mapě nacházejí i tunely, jak je známe i z evropské verze, nebo spousta extrémně krátkých tratí.

Na mapě legendární Asie pak hráči hrají samostatně a kromě trajektů (tratí na které potřebujete použít lokomotivu), které mají na rozdíl od Evropy konkrétní barvu, na ní naleznete také horské trati, které vám vezmou o vagónek víc, než jaká je jejich délka výměnou za 2 body navíc. Bonusové body se na této mapě udělují za nejvyšší počet měst připojených do vaší sítě.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Reload + 2 rozšíření
Reload + 2 rozšíření
Akt. cena: 1350 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas