BLACKFIRE: God of War

Autor: 1a2a3a4 | 18.4.2019 | 2

Vydavatelstí CMON odhalilo 16. 4. plánovanou karetní hru na motivy videoherní předlohy God of War. Obratem Blackfire oznámil, že hra bude i česky. Hra se bude jmenovat God of War: The Card Game, autory jsou Alex Olteanu a Fel Barros. Ve hře se jako Kratos, Mimir, Atreus, Brok, Sindri a Freya budete snažit zastavit Ragnarok a tím zachránit Midgard před zničením. Bojovat budete proti nestvůrám, keré můžete znát z videoherní předlohy.

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Kratos vs. Ragnarok???
Není to blbost??? Já jsem hrál první tři díly na PS2 a PS3 a oba díly na PSP, takže nevím, jestli nedošlo v pozdějších letech k nějaké zásadní změně. Ale God of War se přece vždycky točil kolem antické mytologie a ne severské.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

19.4.2019 10:48:01

MalcolmReynolds
Ne, rozhodně to není blbost a ano, došlo k razantní změně, poslední díl na PS4 byl v jistém smyslu revoluční, zásadně změnil postavení kamery a celkovou hratelnost (hra je podstatně méně akční než předešlé díly, spíše než na nějaké akční komba klade důraz na příběh a postavy, btw. ty jsou skvěle napsané), představil nám už starého a moudřejšího Kratose a hlavně jeho syna (na jejich vztahu je vlastně celá hra založená) a odehrává se na severu a zabývá se severskou mytologií (ta té hře překvapivě sedí naprosto skvěle).

Každopádně je to ale především naprosto skvělá hra, ne nadarmo to všude možně posbíralo ceny za nejlepší videohru roku 2018 napříč platformami a to měla ultra těžkou konkurenci v takových peckách jako je Red Dead Redemtion 2 (nový masterpiece od autorů GTA) či další neskutečně povedená exkluzivka na PS4 Spiderman.

Takže pokud jsi hrál předchozí díly, tak všemi 10ti doporučuji zahrát i tenhle díl God of War. Sice je fakt hodně jiný než ty předešlé, ale za mne je zároveň i nejdospělejší a nejlepší.

A k téhle deskovce...jak jsem byl zpočátku nadšený, tak mne náhled obsahu této deskovky docela spíše vyděsil, přijde mi to spíše jako téma naroubované na nějakou karetku :( Za mne to vypadá na plýtvání skvělou licencí, ale snad se ukáže, že jsem se mýlil :)

19.4.2019 16:38:48

Anton
Znas nejakou hru podle videoherni licence, ktera je zaroven dobra? Prijde mi docela pravidlo, ze takovych moc neni. Jestli vubec nejaka.

24.4.2019 15:41:00

Vybíráme z Bazaru

Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas