BLACKFIRE: Evropský Pandemic

Autor: 1a2a3a4 | 30.7.2021 | 1

Vydavatelství Blackfire ve čtvrtek 29. 7. naskladnilo novinkovou kooperativních hru z rodiny Pandemic s názvem Pandemic: Epicentrum – Evropa.

Český přebal s Pražským hradem

Anglický přebal s Big Benem

Jedná se o přístupnější (menší) klasický Pandemic, který se odehrává jen na území Evropy, takže budeme zachraňovat pravě Evropu před šířícími se pandemiemi. Najdeme tu méně měst, méně nemoci (3 místo 4), herní doba by měla být kratší (zhruba kolem půl hodiny). Mezi městy na herním plánu najdeme i Prahu a na krabici dokonce i siluetu Pražského hradu (což je tedy vlastnost jen českých krabic, jiné jazykově mutace mají na víku jiné budovy typické pro příslušný stát).

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zase take polovičné vydanie. Chyba predchádzajúce vydanie Severná Amerika. A budú sa vydávať ostatne plánované diely?  
inak tam bude chýbať cross kompatibilita a hlavne globetrotting kooperatívny mód kde každý hráč bude hrať za jeden svetadiel 

30.7.2021 14:06:06

Další malé Pandemic hry zatím neplánujeme. Budoucí Afrika nebo Asie (či snad i Jižní Amerika a Austrálie) u nás nemají moc šancí na úspěch (navíc případně vyjdou v horizontu X let). Většina zákazníků této hry nejsou sběratelé a vůbec neřeší to, co naznačujete. 

Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

30.7.2021 14:55:37

Mě láká ten World of Warcraft, asi první hra, kterou z téhle série vyzkouším.

30.7.2021 19:48:28

Z toho Pandemicu bude žít autor ještě celý dvacátý léta, ne? :D My máme už ¾ roku rozehraný Season 1 a ne a ne se do partie dokopat, jsme někde v měsíci květnu. Jsme se dost nahráli toho původního a je to vlastně stále to samé, sám se divím, že to má pořád takovou oblibu.

- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.

2.8.2021 14:34:33

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět - OBALY GAMEFOUND CARD SLEEVES
Zaklínač Starý Svět - OBALY GAMEFOUND CARD SLEEVES
Akt. cena: 380 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas