BLACKFIRE: Escape Room: Úniková hra na trhu

Autor: Wolfsen | 14.8.2017 | 4

Blackfire dnes oznámil, že naskladnil Escape Room: Únikovou hru.

Jak už název napovídá jedná se o stolní verzi fenoménu únikových místností, ve kterých se hráči ocitnou v pasti a musí ve stanoveném limitu vyřešit řadu hádanek a rébusů, aby našli všechny potřebné klíče a cestu na svobodu.

Escape Room: Úniková hra z tohoto důvodu není znovuhratelná, protože jednou vyřešené hadánky už prostě znovu nezamotáte. Konkrétně v této hře se však žádné komponenty neničí (nemusí ničit) a pokud byste je přece jen poznamenali, jsou k dispozici k opětovnému vytištění na webu hry. Hru si tak může znovu zahrát další skupina.

Hra obsahuje čtyři scénáře různých obtížností se shodným časovým limitem 60 minut. Do časovače a elektronického dekodéru, který kontroluje správnost vašich odpovědí jsou potřeba 3 tužkové baterie (AA) a ke dispozici je také volně stažitelná aplikace s tématickou zvukovou stopou.

Český web hry

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

...
Únikový hry na živo mám hodně rád a tohle vypadá opravdu dobře.

14.8.2017 19:31:30

Nic pro mne
Protože tato hra splňuje obě kritéria které u her nemusím (když mne u hry tlačí čas a když se hra nedá hrát znovu), tak tohle není nic pro mne.

15.8.2017 13:05:45

Eva S.

Mecenáš trolíků

Dotaz na komponenty k vytištění
Dobrý večer, ráda bych se zeptala, kde naleznu komponenty k vytištění. Na jejich webu jsem hledala a nic.. Děkuju za radu.

20.11.2017 20:46:38

Vybíráme z Bazaru

Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Atiwa with Uwe Rosenberg's autograph
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas