BLACKFIRE: Dune: War for Arrakis i spolu s rozšířením vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 20.4.2023 | 13

Vydavatelství Blackfire dne 19. 4. 2023 oznámilo chystanou lokalizaci hry Dune: War for Arrakis od CMON a dvojice autorů Francesco Nepitello a Marco Maggi, kteří jsou také autory hry Válka o prsten, kterou pro náš trh lokalizovalo vydavatelství REXhry. Oznámená lokalizace navíc také zahrnuje vydání jediného rozšíření, které bylo uvolněno do prodeje mimo Kickstarter, a to The Spacing Guild.

Tento projekt prošel v minulém roce úspěšnou crowdfundingovou kampaní, během které se vybralo v přepočtu asi 29 miliónů korun.

 

 

Privátní: 2023-04-20.jpg

 

Dune: War for Arrakis je asymetrická strategická hra ze známého universa, ve které se hráči pustí do souboje o planetu Arrakis, a to buďto za proradné Harkonneny a členy odboje, v jehož čele stojí dědicové rodu Atreidů – Paul a Jessica, to vše v případě hry dvou hráčů nebo také v roli vůdců Fremenů a rodu Corrino, kteří svým spojencům pomáhají v dosažení výhry, to vše při hře čtyř hráčů. V této hře hráči bojují o ovládnutí planety, manévrují se svými jednotkami a posílají sběrače koření do hluboké pouště, kde samozřejmě nechybí ani obávaní píseční červi, největší a také nejnebezpečnější obyvatelé tamního ekosystému. To vše je poháněno systémem akčních kostek a kartami událostí. Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s udávanou herní dobou okolo dvou hodin.

 

Rozšíření Dune: War for Arrakis – The Spacing Guild do hry přináší nové části herního plánu i letecké a pozemní jednotky, což hráčům umožní posílat na Arrakis další posily a provádět speciální akce Impéria, díky kterým přinutí Kosmickou gildu, korporaci CHOAM nebo shromáždění velkorodů Landsraad, aby jim pomohli v jejich snaze zvítězit.

Uvedení lokalizované hry i s rozšířením na náš trh je odhadováno na jaro 2024.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Legends Rising: The Valiant Universe Deckbuilding
Akt. cena: 499 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas