BLACKFIRE: Dr. Bacilová a další dětské hry skladem

Autor: Wolfsen | 21.9.2017 | 0

Blackfire dnes a včera naskladnil následující hry: Dr. Bacilová, Mlsný Leon a Strážce duší.

V prvním případě se jedná o postřehovou hru, v níž mají hráči za úkol pinzetou co nejrychleji vybrat ze skrumáže ty správné bacily a naházet je podle zadání do své Petriho misky. Zadání vždy obsahuje 1-3 bacily, které musíte umístit do příslušných přihrádek. Navíc musíte ulovit i supermikroba, který se od ostatních vždy liší barvou a tvarem. Kdo jako první splní 5 zadání, vítězí.

Další dvě položky jsou dětské hry, které staví především na speciálním herním zařízení.

V Mlsném Leonovi je tím zařízením robotický chameleon Leon, který začíná hru s vyplazeným jazykem plným brouků. Úkolem hráčů je, když má Leon zavřené oči, pomocí speciálních plácaček sesbírat z jeho jazyka co nejvíce brouků. Pokud ale Leon hráče několikrát nachytá svůj jazyk rychle stáhne a ukončí hru. Vítězí ten, kdo sesbíral brouky s největší bodovou hodnotou.

Na podobném principu je založen i Strážce duší. Tady mají hráči za úkol foukat do svící - každý do té své - rozmístěných okolo rakve. Ale je tehdy, když se na ně nedívá kostlivý Strážce. Pokud některého hráče spatří, na nějakou dobu se mu přestanou počítat body za foukání. V jistý okamžik vyskočí nebožtík z rakve a hra končí. Kdo stihl nejvíckrát fouknout do své svíčky, vítězí.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dragomino od Mindoku
Dragomino od Mindoku
Akt. cena: 380 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas