BLACKFIRE: Bloodborne bude

Autor: Wolfsen | 7.4.2017 | 2

Blackfire dnes definitivně potvrdil, že Bloodborne: The Card Game na motivy stejnojménné kultovní hororové počítačové hry opravdu vyjde v češtině.

Redakční plán BF je pro tento rok už údajně nacpaný k prasknutí, takže není vůbec zřejmé, kdy nakonec vyjde. Ale podstatné je, že hry, okolo níž BF brousí už do loňského GenConu (začátek srpna), se opravdu dočkáme.

V Bloodborne se 3-5 hráčů vydá do hrůzostrašného Chalice Dungeonu a budou donuceni spolupracovat, ale jen ten nejlepší z nich bude po mnoha bolestivých smrtích osvobozen z věčného utrpení.

Všichni hráči si tajně a simultánně připraví jednu kartu ze své ruky. Mohou se mezi sebou domlouvat, ale veškeré dohody jsou nezávazné. Poté otočí a postupně provádí jejich efekty, zatímco čelí monstrům. Za poražení monster mohou hráči získat body, ale hráč, který zemře - a to by se mělo stejně jako v počítačovém originálu stávat nadmíru často - všechny své body ztrácí. Naštěstí si lze své body průběžně ukládat.

Po boji se 7 běžnými monstry, poražení tří bossů a závěrečného bosse, který ovlivňuje celou partii, hra končí a vítězí hráč s nejvíce body.

Seznam připravovaných her v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
Akt. cena: 65 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas