BLACKFIRE: Assassin's Creed: Benátské bratrstvo

Autor: Wolfsen | 16.3.2022 | 7

Včera, 15. 3., zveřejnily Synapses Games zprávu o tom, že připravují retailovou verzi hry Assassin's Creed: Brotherhood of Venice na motivy série videoher Assassin's Creed. Dnes, 16. 3., se k oznámení připojil Blackfire, že tuto hru vydá v češtině. Tato hra z dílny Triton Noir (V-Commandos) prošla úspěšnou Kickstarterovou kampaní v listopadu 2018 a v prosinci minulého roku byla doručena podporovatelům.

Assassin's Creed: Brotherhood of Venice je kampaňová kooperativní hra o 26 misích zasazená do období italské renesance, přesněji okolo roku 1509, tedy v období, kterému se věnovaly videohry Assassin's Creed II a Assassin's Creed: Brotherhood. Hráči se budou moci pustit do přímého souboje nebo budou moci útočit ze stínů mj. díky vybavení vytvořeném Leonardem da Vinci (1452–1519). Nebude chybět ani „parkur“ po střechách italských měst, důmyslné stroje, rozvoj postav hráčů ani zapečetěné obálky.

Retailová verze samozřejmě nebude tak bohatá jako ta kickstarterová. Můžeme očekávat 5 detailních plastových figurek (5 asasínů, nejspíš včetně Ezia Auditore), 139 kartonových figurek, tzv. standees, 6 zapečetěných obálek (jejichž obsah by měl být trochu jinak uspořádaný než v KS edici), 41 mapových dílů různých velikostí a něco přes 400 karet. Hra obsahuje také mechanismus pro změnu počtu hráčů mezi misemi.

Očekávaný termín vydání je 4. kvartál tohoto roku.

Stránka ukončené Kickstarterové kampaně

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Duna Impérium - playmat
Duna Impérium - playmat
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas