Autor: Norka | 7.2.2022 | 0

V den rovnodennosti (ang. equinox, lat. aequinoctium) se scházejí na kraji kouzelného lesa různé magické bytosti. Zde se utkají v magických výzvách a porovnají své schopnosti. Jen ti nejlepší vstoupí do legend a bájných příběhů! Sázejte na magické bytosti a doufejte, že vydrží až do konce turnaje. Chytrým zahráním svých karet a využitím speciálních schopností můžete ovlivnit průběh událostí, přičemž napětí vzrůstá každým krokem. Z 8 bytostí budou jen 3 nejlepší hodny své pověsti. Vsaďte hned a budete se kouzelně bavit! 

Equinox je abstraktní hra pro 2-5 hráčů od 8 let na 40-60 minut. 

Příprava hry:

Nachystá se 8 hrdinů, karty kol a krásné sázecí kameny.

Průběh hry:

Nejprve vsaďte na svého favorita: buď veřejně, nebo tajně. Následně ovlivněte bojovou kartou sílu magických bytostí a použijte speciálních schopností, abyste mohli vyřadit konkurenci. Poté se zbavte bojových karet vyřazených bojovníků a doberte si do 8 karet. Dále hraje totéž i soupeř, dokud všechny magické bytosti nemají bojovou sílu a utkají se v daném kole. Nejslabší vypadává a hraje se kolo nové.

Konec hry:

Na konci hry zbývají pouze 3 magické bytosti s nejvyšší silou a tyto se stávají legendami rovnodennosti v magickém lese. A naši hráči si počítají nasázené body na tyto vítěze.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

War of the Ring / Válka o Prsten, druhá edice, EN
War of the Ring / Válka o Prsten, druhá edice, EN
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas