Autor: Raine21 | 1.1.2022 | 0

Generál Mapache v rozšíření hry Revolver s názvem The Savage Guns povolal do zbraně své nejlepší velitele. Čtyři krvelačné bestie vyslyšely jeho volání a ženou se na Malpaso. Naštěstí Padre Esteban našel nemálo nových pistolníků ochotných vesnici uchránit od masakru.

Rozšíření přináší čtyři karty Mapachových seržantů, které může hráč za generála kdykoliv najmout zaplacením pesos či odstraněním zelených klobouků z karty Mexické armády. 

Karty seržantů do hry přináší ještě modul Sedlových brašen (karet palebné síly i efektů), které posílí mývalí vojsko. Na začátku hry z těchto dvanácti karet brašen po zamíchání dvě odstraníte a zbylých deset po dvou a po třech vsunete pod jednotlivé seržanty dle jejich ceny. Při najmutí seržanta získáte i ony dvě či tři karty brašen. Karty s červeným okrajem vám jdou okamžitě do ruky, karty se zeleným okrajem si zamícháte do svého dobíracího balíčku.

Otci Estébanovi přichází na pomoc devět karet vesničanů, z nichž osm může dobrovolným odstraněním žetonu kuráže aktivovat svou speciální schopnost. Tyto karty se zamíchají do Padreho dobíracího balíčku vesničanů.

Obě strany též dostanou dvě nové karty, které přidají do svých balíčků, a v neposlední řadě zde najdeme bojiště Kaple svaté Terezy, do kterého může hráč za Estébana svést boj z Malpasa předtím, než dojde k závěrečné bitvě o stříbrné doly.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Čarovné kostky
Čarovné kostky
Akt. cena: 949 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas