Autor: Raine21 | 1.1.2022 | 0

Rozšíření The Tarnished Star vedle karet do balíčku hráčů a balíčku pohraničí přináší do hry Revolver zejména pistolnický duel a modul McReadyho rozhodnutí. Pro hraní potřebujete předešlé rozšíření 1.2 a 1.3. Objevuje se tu nový typ karty Open Range - ten není fixován na konkrétní bojiště, nýbrž je viditelně položen před hráčem a zůstává aktivní ve hře až do svého odstranění. 

Duel:

Položte kartu Duel outside the Black Dog Saloon pod bojiště Rattlesnake Creek či vedle něj. Hráč za McReadyho umístí ozbrojeného strážného na svou stranu bojiště Expres ze stanice Rattlesnake Creek v 3:15. Umístěte žeton rukojmího na Rattlesnake Creek.

Duel není bojiště, nýbrž pouhá scéna, kterou může Coltyho hráč kdykoliv ve svém tahu spustit během bojů o Rattlesnake Creek (je-li Cortéz stále naživu). Učiní-li tak, hra je až do vyhodnocení duelu přerušena. Oba hráči si ze svých balíčků doberou po dvou kartách. Coltyho hráč umístí zvolí jednu kartu a tu před sebe umístí lícem dolů. McReadyho hráč nyní může udělat tři věci:

  • Obvinit Coltyho z blafování - Colty odhalí svou kartu. Pokud je na ni ikona visacího zámku, Colty zvítězil, v opačném případě se vítězem duelu stává McReady.
  • Stáhnout se
  • Postavit se vyzyvateli - Zahrát jednu kartu s visacím zámkem. Coltyho hráč odhalí svou kartu a obě si porovnají palebnou sílu. Silnější vyhrává. 

Pokud zvítězí Colty: Vyřaď karty použité v duelu, duelovou scénu a ozbrojeného strážného ze hry. Umísti žeton rukojmího na Cortéze, a poté McReady zahodí náhodně jednu kartu z ruky. (Žeton rukojmího funguje jako žeton kuráže - tedy jako život navíc.)
Pokud zvítězí McReady: Vyřaď karty použité v duelu, duelovou scénu a žeton rukojmího ze hry. Ozbrojeného strážného ponech v Expresu.
Pokud se McReady stáhl:
Vyřaď karty použité v duelu, duelovou scénu a ozbrojeného strážného ze hry. Umísti žeton rukojmího na Cortéze.

McReadyho rozhodnutí:

Tuto úpravu hry můžete zařadit pouze tehdy, hrajete-li výše uvedený modul duelu.

Na začátku hry se McReadyho hráč rozhodne, zda si vezme jeden dolar dle běžných pravidel, či si vezme dolary dva.
Pokud si vezme dolary dva, tak umístí žeton kuráže na ozbrojeného strážného ve vlaku a zbraň Garrotte o síle čtyři položí pod Coltyho banditu ve věznici - Santiaga.
Hra započne a pokračuje dle běžných pravidel. Pokud během hry Coltyho hráč osvobodí z věznice banditu Santiaga, přidá si Garrotte do ruky.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Quadropolis
Quadropolis
Akt. cena: 240 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas