Autor: Raine21 | 1.1.2022 | 0

By the Gun They Died je rozšíření pro hru Revolver, které přináší větší promo balíček karet, co se rozhodně vyplatí mít po kapsách. Ať už hrajete za Jacka či McReadyho, najdete zde silné karty, které vám mohou pomoci zvrátit boj ve svůj prospěch.

Tento balíček jako první uvádí do hry nový typ karty - location. Lokace se váže na konkrétní bojiště (narozdíl od později uvedených karet Open Range). Sice efekty na nich jsou spíše nižší síly, ovšem také je protivník může obtížně vyřadit ze hry.

Najdete zde též nový mechanismus - cena mexické hranice. Hráč za plukovníka McReadyho smí zahrát některé silné karty, ale musí za ně zaplatit odstraněním žetonu z mexické hranice. Což hráči za Jacka Coltyho umožní snadnější průchod hranicí. Oba hráči tak stále musí sledovat situaci a vážit více vé kroky. Ono přes mexickou hranici mohl zkušený hráč při troše štěstí uprchnout i v základní hře, nicméně tento mechanismus přináší nový prvek napětí a mnoho možností.

McReady v balíčku nalezne kartu umožňující odstranit Písečnou bouři ze hry či kartu zabíjející jednoho banditu a pozdržení se jedno kolo na posledním bojišti. Vhod mu mohou přijít i silnější lovci vázaní na konkrétní blokační karty se žlutým okrajem. Colty může získat nového banditu v podobě svého koně Buttermilka či pomocí inženýra Granbyho odstranit ze hry McReadyho balíček použitých karet. Za zmínku stojí i karty, které mu umožní přeskočit vyhodnocovací fázi útoku, takže nedojde k porovnání palebné síly, či karta rozpojení vágonů, která uchrání tři bandity od smrti při vyhození vlaku do vzduchu.

Hřích by byl také nezmínit alternativní verzi Břitvy (psa-bandity), který při usmrcení vezme do hrobu s sebou jednu z protivníkových karet, a zejména pak pět karet Banditos, které svou palebnou sílu odvíjí od toho, kolik se jich sejde na bojišti - mohou disponovat silou pět či dokonce až osm, i když osamocení Banditos mají pouze sílu jedna.

Celkem naleznete v balení 28 kusů karet.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

High Frontier 4: Rozšíření pro 6. hráče CZ (nové)
Akt. cena: 877 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas