Autor: Darina85 | 4.10.2021 | 0

„Staň se čarodějem! Spolu se svým kočičím mazlíčkem po boku braň svoji družinu proti ničivým plamenům a pustoš své nepřátele!“

Stejně jako ostatní rozšíření z řady Character Pack obsahuje i Hero Realms: Character Pack – Wizard 15 nových karet k základní hře Hero Realms. Konkrétně jsou to: karta postavy, dvě karty ukazatele kondice, dvě speciální schopnosti postavy a dále deset karet, které tvoří osobní balíček hráče.

Příprava hry:

Balíček povolání Čaroděj nahrazuje hráčův osobní balíček ze základní hry. Čaroděj před sebe vyloží kartu postavy, karty měření kondice (čaroděj začíná hru s 50 body kondice) a obě karty schopností – Koncentrace (Channel) a Ohnivá Koule (Fireball). Tyto karty se nikdy nemíchají do osobního balíčku karet hráče. Zbývajících deset karet balíčku hráč zamíchá a vytvoří si tak svůj osobní balíček.

Karty schopností:

  • Karta Ohnivá koule (Fireball) může být použita pouze během hráčova tahu a po získání jejího efektu je odhozena na obětovací balíček. Tato karta nepřidává útoky do běžného tahu, ale uděluje 4 zásahy určenému hráči a také každému jejich šampiónovi, a to i když jsou ve hře karty Guardů.
  • Karta Koncentrace (Channel) může být rovněž použita pouze v během tahu čaroděje. Pro získání efektu téhle karty musí čaroděj zaplatit dvě zlata a kartu „vyčerpat“ stejným způsobem, jako karty šampiónů. Při použití této schopnosti ztrácí čaroděj jeden bod kondice a získává jednu kartu ze svého dobíracího balíčku.

Balíček karet zloděje může být použit jak pro základní hru, tak i pro kampaňová rozšíření (The ruin of Thundar, The Lost Village).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dračí hrad
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas