Autor: Revan 007 | 11.11.2020 | 0

Před dvanácti lety se k Zemi přiřítil smrtící rychlostí nezvaný host z dalekého vesmíru. Planetu jen trochu líznul, ale i tak ztráty na životech čítaly miliony. Samozřejmě se hned vyrojily tisíce „proroků“ hlásajících, že „tohle je konec“, „modlete se“, a podobné bláboly, ale i přes to všechno jsme to přežili. Lidé jsou všeobecně velice odolný druh. Každopádně, ten meteorit s sebou kromě zkázy přinesl ještě něco. Vzácné izotopy, mezidimenzionální krystaly, věci, o kterých nikdo předtím neslyšel, a tudíž je všichni chtěli. A když došly, vydali jsme se do vesmíru pro další. Někteří byli opravdu úspěšní, ale mezi posádkami kosmických lodí se povídají strašidelné příběhy o těch, kteří toho na cizích planetách našli víc než chtěli. Vypráví se i o plavidlech, o nichž nadnárodní korporace vymazaly veškeré záznamy, jen aby utajily nějakou temnou pravdu. A my máme tu smůlu, že jsme se ocitli na jedné z těchto „ztracených“ lodí. No, asi si za to můžeme sami, ono už nastoupit na loď s tímhle jménem znamená rovnou si podepsat vlastní rozsudek...

Co vám neřeknou #1 (Untold Stories) je rozšíření pro semi-kooperativní hru Nemesis. Opět se ujmete role jednoho z kosmonautů, kteří se nešťastnou náhodou ocitnou na stejné vesmírné lodi s několika silně agresivními vetřelci, jimž nejde o nic jiného než jim vyrvat střeva a pochutnat si na nich. Rozšíření obsahuje osmdesátistránkovou knihu příběhů, v níž najdete příběhovou, plně kooperativní kampaň, v níž se budete snažit odhalit pravdu o původu Vetřelců a děsivém meziplanetárním spiknutí. To celé ve formě komiksu. Zároveň si budete muset vytisknout několik žetonů, které budete v této kampani používat. Tyto žetony jsou:

  • Komando, které může vtrhnout na vaší loď, a solidně vás potrápit.
  • Nejrůznější žetony příběhu, které si přidáváte a odstraňujete z krabice na základě svých rozhodnutí v knize příběhů.
  • Několik pomocných žetonů, jejichž efekt se vyhodnotí v případě, že hráč použije některou zvláštní akci, nebo vstoupí do určité místnosti.
  • V případě, že budou hráči muset hlasovat o dalším postupu v kampani, použijí se žetony volby.

Untold Stories si můžete vytisknout s využitím originálních materiálů dostupných na stránkách vydavatele, nebo překladu zde na Zatrolených hrách. 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Střet Civilizací: Monumentální vydání CZ
Akt. cena: 2300 Kč
Končí za: 14 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas