Autor: Mahmy | 20.4.2020 | 0

Darkroot kdysi býval srdcem království Oolacile - pozůstatky památných míst této ztracené říše prastaré magie je možné spatřit i nyní. Jedním z nich je i místo posledního odpočinku Sira Artoria, které navěky střeží jeho věrný společník Great Grey Wolf Sif. V dobách, kdy bylo království napadeno Temnotou, která se rozšiřovala a ničila vše živé, byl Artorias the Abysswalker velitel armád a jeden ze čtyř rytířů Lorda Gwyna, vyslán, aby Oolacile před Temnotou ochránil. Artorias a jeho společník Sif však byli nakonec Temnotou přemoženi. V rozhodující bitvě Artorias použil svůj magický štít a vytvořil okolo Sifa ochrannou bariéru a ochránil ho tak před Temnotou, sám byl však Temnotou pohlcen. Od tohoto okamžiku byl Artorias prokletý, odsouzený bloudit královstvím jako šílený přízrak, jemuž byl navždy odepřen zasloužený odpočinek… až do doby, kdy bezejmenný hrdina, Vyvolený nemrtvý, jeho kletbu zlomí.

Rozšíření Darkroot obohacuje hru Dark Souls o 18 karet střetnutí, 21 karet pokladů (včetně 3 karet pokladů Artoriase a 3 karet pokladů Sifa) a nové typy nepřátel:

  • 2× Stone Knight
  • 2× Stone Guardian
  • 2× Demonic Foliage
  • 3× Plow Scarecrow
  • 3× Shears Scarecrow
  • 1× Mushroom Child
  • 1× Mushroom Parent

Hlavním lákadlem rozšíření jsou pak dva noví hlavní bossové světa Dark Soul: Sir Artorias the Abysswalker a Great Grey Wolf Sif.

Použití karet střetnutí z rozšíření: Na začátku hry si hráči zvolí, zda chtějí ve hře použít karty střetnutí z rozšíření. Pokud ano, pouze smíchají tyto karty při přípravě balíčku s kartami střetnutí ze základní hry. Hráči, kteří mají v plánu zaměřit se více na boj s nepřáteli z rozšíření, odeberou nejprve při přípravě balíčku střetnutí šest karet střetnutí úrovně 1, šest karet střetnutí úrovně 2 a šest karet střetnutí úrovně 3 ze základní hry a až poté přidají karty střetnutí z rozšíření, čímž docílí častějšího výskytu nepřátel obývajících Darkroot.

Použití karet pokladů z rozšíření: Na začátku hry si mohou hráči zvolit, zda budou ve hře použity karty pokladů z rozšíření namísto karet běžných pokladů ze základní hry. Pokud ano, pak během kroku 6 přípravy hry odeberou náhodně patnáct karet základních pokladů a nahradí je kartami pokladů z rozšíření.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

King of New York
King of New York
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas