Autor: ggoblin | 17.1.2020 | 0

Buried Secrets je rozšířením hry Aeon's End obsahující prvky z Aeon's End: Legacy, kterými je možné doplnit základní hru. Na rozdíl od běžného formátu neobsahuje žádného Breach Mage, ani Nemesis. V balení naleznete 152 karet, které obsahují tyto nové mechaniky:

  • Pulse: Žetony pulse nemají vlastní funkci, ale některé karty umožňují je generovat a následně spotřebovávat. Jedná se o mechaniku, kdy hráč získá dodatečný užitek z karty, rozložený do více kol. Krabička s rozšířením obsahuje aršík těchto tokenů, které můžete pro počítání pulzů použít.

  • Silence: Tyto žetony lze umístit pomocí některých karet na vyložené karty minionů, které na jedno kolo „vypnou“. Minion, který má na sobě silence žeton neprovádí svou schopnost persistent - místo toho jen odstraníte žeton. I tyto žetony najdete v balení, mají navíc praktický tvar, který překrývá textovou část karet minionů.

  • Shield: Shield žeton je poslední druh žetonu, který v tomto rozšíření najdete. Používají jej někteří minioni a způsobí, že kdykoliv je daný minion zraněn, je místo odstranění daného množství životů odstraněn právě jeden štít. Jakmile o štíty přijde, je zraňován normálně.

  • Discard matters: Poslední mechanikou je počítání karet v odhazovacím balíčku. Tato mechanika posílí některé karty, pokud máte v odhazovacím balíčku dost karet a mírně tím znevýhodní jinak velmi užitečnou strategii ničení slabých karet v pozdější fázi hry.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Spící  bohové
Spící bohové
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas