Autor: Meeshab | 6.12.2019 | 0

Neohrožený rytíř Klouzek vyráží do bitvy. Ale co to? Ještě nestačil vystrčit nos z rodného hradu a už se ocitl na šikmé ploše a řítí se kamsi do neznáma!

Ve hře Rytíř Klouzek se stáváte neohroženým hrdinou, který putuje různými úrovněmi, ve kterých se snaží vyhnout se všem nebezpečím a porazit padouchy. Zvládnete se vyhnout všem záludným kamenům, plotům a dynamitům, projít všemi branami, shodit do horoucích pekel nebezpečné padouchy a při tom všem se nepřekulit, nespadnout do díry a nepřijít tak o život?

Hra je kooperativní pro jednoho až čtyři hráče. Poté, co se připraví základní deska, položí se na ni jedna z dvaceti dostupných úrovní, na kterou se na předem vyznačená místa umístí překážky a případní padouši. Figurka Rytíře Klouzka, který má pod sebou ukrytou šikovnou klouzavou kuličku, se postaví na start a hráči se nakláněním desky pokouší dostat Klouzka po vyznačené cestě do cíle. Pokud po cestě spadne do některé díry, překulí se, nebo „odbouchne“ dynamit, ztrácí život. Zvládnete Klouzka dostat živého až do konce?

Hra má velmi jednoduchá pravidla, vyžaduje hlavně zručnost, prostorovou orientaci a dobrou komunikaci mezi spoluhráči.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne Winter Edition
Carcassonne Winter Edition
Akt. cena: 1499 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas