Autor: martinsun | 9.8.2019 | 0

Kráčím si tahle ulicí, na hlavě sluchátka a moc nevnímám co se kolem mě děje. V tom najednou přede mě dopadne balón. Leknu se tak, že pustím kus pizzy, kterým se právě cpu. To mě pěkně naštve a jdu najít toho darebáka, který to udělal. Mám v plánu ho pěkně vykrákat za ušiska. V tom vidím, že jsou to malé děti, které si hrají, a já jim zamyšlen vešel doprostřed hřiště. Takže ucho, které potřebuje krákání, je mé vlastní...

Akce jsou rozšířením pro hru Příběhy z kostek.

Vyprávějte příběh založený na symbolech, které vám padly na kostkách. Kostky můžete spojit dohromady společně s ostatními sadami, kterých je již docela značné množství.  Je na vás jestli budete vyprávět kratší příběh, založený na třech symbolech nebo spojíte dohromady pět sad a rázem máte rozvinutý příběh, se kterým si můžete hrát. Cílem je se pobavit a ne vyhrát. Vyhrát v tomto případě ani moc nejde neboť každý příběh může být úplně jiný a není jednoduché je mezi sebou srovnávat.

Kostky jsou baleny do papírové krabičky s plastovým vnitřkem, kam tři kostky pohodlně naskládate po jejich použití a máte je zároveň roztřízeny na další hraní.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tiny epic dungeon
Tiny epic dungeon
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas