Autor: Majdina | 24.6.2019 | 0

Spojte se s kolegy dobrodruhy a zachraňte některé z nejslavnějších světových pokladů z tajemného hradu ďábelského profesora. Profesor ukradl neocenitelné poklady, jako je Mona Lisa nebo Rosettská deska, a ukryl je ve své citadele. Rychle aktivujte správné páky a spínače, najděte cestu přes zamknuté dveře a zachraňte čtyři poklady dříve, než profesor ukryje jiné čtyři poklady ve své tajné chýši.

Ďábelský profesor a Citadela času je kooperativní hra, ve které se hráči společnými silami snaží rychle aktivovat správné páky a spínače, najít cestu přes zamknuté dveře a zachránit čtyři poklady dříve, než profesor ukryje jiné čtyři poklady ve své tajné skrýši. Každý hráč představuje jinou postavu, která má speciální schopnosti.


Příprava hry:

Před začátkem hry je třeba rozložit herní plán, umístit profesorovu figurku do laboratoře, připravit ukazatel hodin, do každého z 18 průchodů umístit zamknuté dveře, připravit a rozmístit 12 spínačů a 3 poklady. Každý hráč si zvolí jednu postavu a vezme si karty postavy, které obsahují zvláštní schopnosti.


Průběh hry:

Během každého tahu se provede popořadě následující:

  1. Tažení 2 karet akcí: Karty umožní hráči provedení speciální akce.
  2. Provedení akcí: Během každého tahu je možné provést až 3 běžné akce a lze použít 1 kartu akcí. Mezi běžné akce patří pohyb, odemčení dveří, přepnutí spínače a záchrana pokladu.
  3. Hod kostkami: Každý tah končí hodem tří kostek za profesora, které určí, co profesor podnikne a jak rychle se ukrátí čas.

Když se ukazatel hodin posune na ikonu „nápadu“, jeden z hráčů může otočit svou kartu postavy lícem vzhůru a odhalit tak dvě zvláštní schopnosti.

K záchraně pokladu musí být vypnuté (tzn. stranou off nahoru) všechny spínače všech uvedených typů. Když se ukazatel hodin dostane na stejné políčko se značkou pokladu, poklad je ztracen - profesor si ho ukryje ve své tajné skrýši!


Konec hry:

Hra končí, pokud hráči zachrání 4 poklady (vítězí hráči) nebo profesor 4 poklady ukryje do tajné místnosti (vítězí profesor).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Divoká Serengeti CZ
Divoká Serengeti CZ
Akt. cena: 730 Kč
Končí za: 15 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas