Autor: CzechWin | 21.6.2019 | 0

Je rok 1907. Jste slavný cestovatel, který se právě vrátil z první výpravy na sedmý kontinent, což je tajemná země, která byla nedávno objevena u pobřeží Antarktidy a pravděpodobně je poslední Terra incognita na světě. Zotavujete se ze svého dobrodružství, když při čtení novin zjistíte, že za záhadných okolností náhle zmizelo několik dalších členů vaší expedice. Shodou okolností jste byl sám posledních pár dní letargický, jako v horečce a bylo vám zatěžko vstát z postele. Cítíte mrazení podél páteře. Musíte čelit faktům: nějaké zlo vás stravuje zevnitř. Za soumraku upadnete do neklidného spánku, aniž byste tušili, že toto je pro vás jen začátek.

Rozšíření What Goes Up, Must Come Down k deskové hře 7th Continent zve hráče, aby se vrátili a objevili nová dobrodružství sedmého kontinentu. Na hráče čekají dvě nové kletby (scénáře), každá s vlastními jedinečnými herními prvky, které mohou sami hráči objevit:

  • V A Prison of Clouds se hráči ocitnou v proutěném koši horkovzdušného balónu.
  • Při hledání spásy v The Veins of the Earth se ponoří hluboko do tajemna kontinentu, aby zvítězili nad zlem, které je postupně rozkládá a konzumuje.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Merchants of the Dark Road
Merchants of the Dark Road
Akt. cena: 685 Kč
Končí za: 10 hodin

Offcanvas