Autor: G1ul1et | 30.4.2019 | 0

Po tisíc let seděl Bláznivý Král na vrcholu svého trůnu hledaje soupeře sobě rovného. Každý rok pořádal turnaj šampionů, jehož výhrou je samotný králův trůn. A přes tisíce let Bláznivý Král nikdy neprohrál. Hrdinové každoročně přicházejí ze všech koutů světa, každý se svým vlastním důvodem pro získání nejvyšší moci. Budeš zrovna ty ten natolik odvážný, aby si získal trůn? 

Dice Throne: Season Two - Battle Chest je samostatným pokračováním Dice Throne: Season One. Tato hra obsahuje 4 sady hrdinů. Jedná se o rychlou bojovou hru (1v1, 2v2, 3v3, 2v2v2 nebo free-for-all). Vyberte si z různých hrdinů, kteří se hrají naprosto odlišně. Útočte na protihráče a aktivujte schopnosti pomocí jedinečné sady kostek každého hrdiny. Nasbírejte bojové body a utraťte je za karty s rozsáhlými efekty jako např. permanentní vylepšení hrdiny, aplikování stavových efektů nebo přímá manipulace s kostkami.


Příprava hry:

Každý hráč si vybere hrdinu (všichni hrdinové ze Season 2 jsou kompatibilní se Season 1). Každý hrdina má svůj vlastní box, ve kterém se nachází hrdinova hrací deska, unikátní sada 5 kostek, hrdinův vlastní balíček karet, unikátní stavové tokeny, ukazatel života a bojových bodů. Stačí jen veškeré hrdinovy komponenty z boxu vyndat a hra je připravena.


Průběh hry:

Hráči se střídají v tazích. V každém tahu hráč hodí kostkami svého hrdiny a až dvakrát může libovolné kostky přehodit, přičemž se snaží vytvořit kombinace nutné pro aktivaci schopností.

Hráč může v průběhu svého tahu využít vylepšovací karty, které mění (zpravidla vylepšují) schopnosti hrdiny. Také může hrát akční karty, které manipulují kostkami, nebo mohou jinak překvapit nepřítele - některé z těchto karet i v tahu soupeřů.

Cílem hry je porazit nepřítele snížením jeho ukazatele života na 0.


Konec hry:

Hra končí, jakmile zbývá jediná žijící strana (hráč/aliance) a všichni ostatní byli poraženi snížením ukazatele života na 0.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Catan - Hra o trůny: Noční hlídka
Catan - Hra o trůny: Noční hlídka
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas