Autor: lenae | 20.4.2019 | 0

Color Chaos je karetní hra, jejímž cílem je se jako první zbavit všech svých karet. Na vašich kartách jsou nápisy barev, které ovšem neodpovídají jejich barevnému zobrazení. To hledáte až na dalších kartách, které jsou na stole.


Příprava hry:

Karty jsou oboustranné, přičemž každá strana obsahuje 2 barevné výrazy napsané ve 2 různých barvách. Barvy a slova jsou na obou stranách odlišné. Všechny karty zamíchejte dohromady a každému hráči jich 10 rozdejte. Zbylé karty umístěte do dobíracího balíčku na stůl. Začíná hráč, který první řekne „červená“. Tento hráč otočí vrchní kartu z dobíracího balíčku a umístí ji vedle něj, čímž spustí hru.


Průběh hry:

V této hře hrají všichni hráči najednou. Chcete-li se zbavit své karty, musí jedno ze slov, napsané na některé vaší kartě, odpovídat barvě, která se nachází na právě položené kartě na stole. Pojmenujte tuto barvu a položte kartu s tímto slovem na původní kartu. Ostatní hráči musí mít šanci vědět, že jste vyložili platnou kartu. Správné názvy hledáte na všech svých deseti kartách z obou stran. Kdokoli a kdykoli se v této hře může podle těchto pravidel zbavovat svých karet. Pokud uděláte chybu, musíte si vzít svou právě odhozenou kartu zpět a k tomu si dobrat jednu další kartu z dobíracího balíčku. Nemůžete se navíc znovu připojit ke hře, dokud některý z ostatních hráčů neumístí další kartu.

Konec hry:

Hráč, který se první zbaví všech svých karet, vyhrává hru. Ve vzácném případě, kdy není nikdo schopný umístit další kartu, vyhraje hráč s nejméně zbývajícími kartami.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Vlci - CZ rozbaleno
Vlci - CZ rozbaleno
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas