Autor: LNF | 30.10.2018 | 0

Uplynulo mnoho let, kdy zničující jaderná válka zničila velké civilizace a dramaticky změnila klima celé planety. Svět se změnil v poušť s opuštěnými ruinami měst, které jsou plné smrtící radiace. Masivní využití biologických a jaderných zbraní během války vedlo k tomu, že z mnoha lidí a zvířat se stala děsivá monstra. A to málo přeživších, kterým se podařilo překonat „Poslední válku“, se v tomto novém světe spojilo v klany a založilo malé osady.

V Badlands budete vést malé společenství přeživších, kteří přežili nukleární válku a bojují o svůj život. Budete muset uskutečnit výpravy do vzdálených krajů a prozkoumat opuštěné lokality. Rozvíjejte obchod a útočte na své nepřátele, ochraňte své osídlení a bojujte o vliv, abyste si zajistili místo v bezohledném světě Badlands!


Příprava hry:

Každý hráč si vybere svého vůdce a počáteční karty v příslušné barvě. Každý hráč poté umístí 3 zátky do tajné skrýše, 1 kartu vůdce do baru osady, 2 žetony paliva a 2 žetony zbraní do skladu osady, 1 žeton harampádí a 1 žeton zbraně na zeď osady. Hráč, který naposledy jel autem, začíná hru.


Průběh hry:

Hra probíhá na kola. Začíná první hráč, dále se postupuje podle směru hodinových ručiček. Aktivní hráč může provést následující akce:

  1. Přesunout své gangy (nájezdníci, záškodníci) do jiné lokace + zaplatit palivo
  2. Poslat karavanu do základny nebo ze základny do osady. Pokud je karavana v základně, může hráč provést akce v základně (kasino, zajít do baru pro drby, obchodovat za výhodnější ceny).
  3. Poslat kolonisty na benzínovou stanici nebo na smetiště, nebo pro poškozený vůz, který odtáhnou zpět do osady.
  4. Prodávat zdroje u plotu osady.
  5. Opravit poškozený vůz a posílit svojí osadu.
  6. Přesunout zdroje, předměty, spojence mezi vozidly ve stejné lokaci.

Aktivní hráč může provést některou nebo všechny akce dle svého výběru. Nová akce může být provedena pouze po dokončení a vyřešení té předešlé.


Konec hry:

Cílem hry je získat 100 bodů vlivu. Ty přinášejí trofeje, zátky a vůdci. Každá zátka v hráčově osadě se počítá jako 1 vítězný bod. Každý vůdce v osadě se počítá jako 25 bodů vlivu. Každé poražené monstrum přináší body vlivu vytištěné na kartě monstra. Monstra lze porazit v opuštěné vojenské základně, starém valutu nebo uranovém dole.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dobrodružné výpravy - Oklahoma
Dobrodružné výpravy - Oklahoma
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas