Autor: michaelnae | 23.5.2018 | 0

„Tato noc dává slovu «zima» úplně nový rozměr. Už nesněží, ale zvedl se vítr a trpíš ledovou bolestí, která bodá tvoje tělo. Doštracháš se ke dveřím a boucháš ze všech sil křiče, aby tě někdo pustil dovnitř. Ale vítr zavyje ještě více a strhne ti čepici z hlavy. Bušíš do dveří znova, sevřela tě panika, protože chlad ti doslova ohlodává uši a navíc všude slyšíš mrtvé...“

Zima mrtvých: Dlouhá noc je samostatně hratelné rozšíření pro hru Zima mrtvých: Cesty osudu, která do hry přináší oblast Raxxon, ze které hrozí městu nové hrůzy v důsledku děsivých experimentů, které se tam odehrávaly, pokud ji hráči nedokáží zapečetit.

Hra přinese hráčům novou kolonii, jež se bude snažit ustát se svými přeživšími všemožné nové hrozby. Dokážete se ubránit nájezdu členů z jiných kolonií? Budete se svými průzkumy odvážnější a odhalíte taje farmaceutického střediska Raxxon, které vám představí sice silnější předměty, ale odhalí i nebezpečnější nepřátele? Nebo raději budete pracovat na vylepšování vaší kolonie, aby lépe ustála útoky hord nemrtvých? Taková rozhodnutí vás v této nové sadě čekají a navíc ještě v případě zájmu můžete smíchat zdejší přeživší a karty s těmi z původní sady a hru si tak udělat ještě variabilnější.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Arkham horror (AJ) + rozšíření Dunwich (AJ)
Arkham horror (AJ) + rozšíření Dunwich (AJ)
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas