Autor: Arrion | 24.3.2018 | 0

Vyšlete průzkumníka! Přesuňte Vlajkovou loď na oběžnou dráhu! A bitevní stanici rekonfigurujte na něco nového! Tvá věrná flotila lodí poháněných samotnou kvantovou pravděpodobností nese tvé impérium ke vzdáleným hvězdám. Jak vstoupíš do historie? Jako zuřivý ničitel? Mazaný stratég? Nebo nebojácný objevitel? Vel svojí flotile, buduj světoborné technologie, a veď zbytky lidstva při závěrečné bitvě!

Ve hře Quantum se hráči ujmou rolí admirálů hvězdných flotil čtyř odlišných národů lidské rasy zápolících o sektory vesmíru. Každá hvězdná loď je představována jednou kostkou - její hodnota určuje jak dolet lodi, tak její bojovou sílu - přičemž nižší hodnoty jsou silnější. Šestka je tak obratný ale křehký Průzkumník (Scout) a jednička je pomalá ale mocná Bojová stanice (Battlestation).

Každý typ lodi má také svoji speciální schopnost, kterou lze využít jednou za kolo: Torpédoborce (Destroyers) mohou cestovat napříč prostorem pomocí černých děr a vyměnit si tak místo s jakoukoli další kostkou, a Vlajkové lodě (Flagships) mohou převážet ostatní plavidla. Tyto schopnosti se dají různě kombinovat a výsledky mohou být vskutku zničující. Ovšem nejste vázáni na své počáteční lodě; pomocí kvantové technologie můžete své lodě transformovat (přehodit kostky). Náhoda hraje ve hře svoji roli, ale pouze pokud chcete: Quantum je především strategická hra.

Vítězství dosáhnete stavbou Kvantových kostek (Quantum cubes) - obřích sběračů energie pohánějících vaše kvantové stroje. Pokaždé, když se vám podaří jednu vytvořit, smíte rozšířit svoji flotilu, získat novou permanentní vlastnost, nebo využít jednorázovou bonusovou akci. Hrací deska je rozdělená na menší díly, které lze různě kombinovat, takže můžete hrát na třiceti předpřipravených mapách, nebo si vytvořit svoje vlastní.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Proroctví + obě rozšíření
Proroctví + obě rozšíření
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas