Autor: D@R | 24.10.2017 | 0

Mozkové závity pracují na plné obrátky, z hlav se kouří. Co to jen může být? Musím na to přijít dříve než oni, tak mysli mysli... Mám to, hurááá. A honem na další kvíz. Stačí mi uź jen jedna správná odpověď a jsem celkový vítěz!

Hra Mozkovna - Levá & pravá hemisféra obsahuje celkem 54 hádanek na oboustranných kartách, které prověří vaši pozornost a logické uvažování. Hádanky jsou pestré a spousta z nich umí pěkně potrápit. Nechybí ani hry se sirkami, které lze snadno převést do 3D a bavit jimi společnost nejen doma, ale třeba i v hospodě. Cílem hry je uhádnout alespoň pět z nich dříve než ostatní.

Hráči jednotlivě v pořadí po směru hodinových ručiček řeší logické úkoly nebo hádají co je na obrázku. Aby to neměli tak těžké, je na každé kartě uvedena malá slovní nápověda. Správnou odpověď si pak mohou zkontrolovat na rubové straně karty.

Hra končí, pokud vyřeší alespoň 5 hádanek, resp. vyhrává hráč, který byl nejúspěšnější. 

V jiné variantě můžete hádat všichni najednou. V takovém případě bod získá vždy nejrychlejší z vás.

Výrobce to neuvádí, ale dovedu si představit i kooperativní variantu, kdy dáte hlavy dohromady a řešení zkusíte nalézt společně. Vítězem pak budete všichni :-)

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Black Rose Wars Rebirth Core Box Kickstarter EN
Black Rose Wars Rebirth Core Box Kickstarter EN
Akt. cena: 2690 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas