Autor: tony fivepulse | 5.7.2017 | 0

Zámek na řetězu hlasitě udeřil do podlahy a dveře divadla se kývavě otevřely. Dexter vrátil šperháky do svých tajných kapes a opatrně vstoupil. Velký kouzelník právě více než hodinu pozoroval nad sto vybraně oblečených členů publika, jak požadují vstupenky na místní premiéru proslulé hry Král ve žluté. Prošli vstupními dveřmi, ale nyní po nich nebylo ani vidu ani slechu. Na jejich místech v obecenstvu seděla na každém sedadle loutka v životní velikosti. A každá loutka teď hleděla Dexterovým směrem. „Dokonalá iluze,“ zvolal s neskrývaným obdivem.

Maskovaná postava na podiu sestoupila do uličky mezi sedadly. Stvoření bylo oděno do trouchnivějících cárů hadrů. Jeho maska se jemně pohybovala, což mohlo znamenat, že obličej – či co maska skrývala – se vlnil nějakým odporným způsobem. Kreatura kráčela kupředu, srážela loutky k zemi a tříštila je na kusy. Dexter se usmál a pomalu roztáčel malý kámen, který ukrýval v ruce. Jakmile jej dostatečně roztočil, zamumlal prastaré slabiky, kterým se naučil na bezejmenném ostrově v Pacifiku. Stvoření vyrazilo rychlostí kobry a obtočilo prsty s drápy kolem kouzelníkova hrdla. Nechytilo však nic jiného než kouř. Dexter Drake byl pryč.

Šílenství se šíří světem. Básníci a umělci šílí světlem měsíčního svitu a záhadná divadelní hra šíří nepříčetnost jejím divákům. Nevyslovitelného nelze zastavit a slzy jeho prokletých měst proudí skrze dimenzionální zdi. Ztracená Carcosa přichází na Zemi!

V rozšíření Signs of Carcosa hry Eldritch Horror mají vyšetřovatelé za úkol objevit příčinu šířícího se šílenství, které proniká do měst na světě. Jak populace měst ztrácí příčetnost, vidí přízračné věže mimozemského města a vize vzdáleného jezera.

Rozšíření obsahuje nové vyšetřovatele, Prastarého, monstra a střetnutí. Také zavádí nové herní mechanismy – unikátní výhody a žetony zhoršení.

Nová pravidla:       

  • Unikátní výhody: Některá střetnutí v tomto rozšíření odmění vyšetřovatele rozličnými unikátními výhodami, jako jsou kouzla nebo stavy (oboustranné karty). 
  • Žetony zhoršení: Rozšíření zavádí novou herní mechaniku, která souvisí s žetony vylepšení a dovednostmi vyšetřovatelů. Žetony zhoršení představují trvalé zhoršení vyšetřovatelových dovedností.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zombicide: Undead or Alive–Abominape vs Crocosaur
Zombicide: Undead or Alive–Abominape vs Crocosaur
Akt. cena: 799 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas