Autor: vodomil | 11.5.2017 | 0

Qurun byl poražen! Hadrijský lid se radoval a oslavoval Hrdiny z Andoru! Hrozivé stvoření jménem Qurun se svíjelo a pomalu mizelo v zemi. Po chvíli si hrdinové všimli, že na jeho místě ležel pouze muž v šedé kápi. Byl to Varkur, temný mág. Potichu se smál a z posledních sil se posadil. Podíval se na hrdiny z Andoru. „Toto je sice můj konec, ale ne pouze můj…“ Zakašlal a vyplivl krev. Hrdinové se nechápavě dívali jeden na druhého. „Myslíte si, že jsem tuhle bitvu prohrál, že ano? Ale ne, vy blázni! Přechytračil jsem vás! Zatímco jste tu na severu čmuchali a hledali slávu a věhlas, Andor byl napaden!“ Hrdinové zírali a Varkur pokračoval: „Kdo si myslíte, že vás nalákal na sever? Kdo způsobil, že vás bohové moře začali nenávidět? Kdo vám poslal všechna ta vidění? Všechno to byla moje práce!“ Začal se třást v křečích, ale sebral síly a pokračoval. „Potom, co jste sebrali Hvězdný štít, jsem uháněl na jih. Vyhledal jsem Krahdera, obry, žoldáky. Uzavřel jsem s nimi dohodu. Slíbil jim, že vás vylákám a oni za odměnu vydrancují Andor, zatímco vy tam nebudete. Ha! Andor je v plamenech, moji drazí nepřátelé! A vy jste moc daleko na to, abyste s tím něco dokázali udělat…“ Hrdinové neváhali ani minutu a okamžitě vyrazili na jih, do Andoru. Po návratu z dalekého severu jej hrdinové našli zdevastovaný. Krahder z jihu se svou armádou kostlivců Andor dobyl a jeho obyvatele odvedl do otroctví. Hrdinové jsou poslední naději pro království Andoru. Nová dobružství můžou začít.

Andor – dobrodružné legendy: Poslední naděje, je druhým a posledním pokračování hry Andor – dobrodružné legendy. Přímo navazuje na druhý díl Andor – dobrodružné legendy: Cesta na sever avšak je samostatně hratelné. Rozšíření přináší několik nových prvků:

  • Nový typ příšer – kostliví válečníci. Ti neignorují procházející hrdiny jako stávající příšery, ale musí být poraženi, jakmile jsou na stejném poli s hrdinou.
  • Postavy z původní hry jsou vylepšené a mají nové dovednosti.
  • V rozšíření najdete 7 nových legend, včetně úvodní legendy – tutoriálu (jelikož se jedná o samostatnou hru), na více než 100 kartách. Prvních 6 legend se odehrává v Popelavých horách (přední strana herního plánu), skrze které vede od severovýchodu až k jihozápadu Stará trpasličí stezka a zahrnuje stavění mostů. Děj poslední legendy se točí okolo města jižně od této oblasti.
  • Novinkou je „povoz“, který funguje jako „hrad na kolečkách“. To znamená, že se v některých legendách bude pohybovat po Staré trpasličí stezce a hrdinové ho musí chránit před útoky příšer (stejně jako hrad v původní hře má povoz určitý počet „štítů“). Samozřejmě, že příšery povoz pronásledují tam, kam se pohne. Pro tento pohyb slouží stezky v horách vyznačené šipkami, ale orientované směrem k povozu jedoucímu po Staré trpasličí stezce.
  • Herní plán lze napojit na první mapu na jih, stejně jako lze druhou mapu napojit na sever.
  • Stupnice vypravěče je v rozsahu od „a“ do „n“.
  • Na herním plánu je „prastaré vybavení“, které mohou využít jak hrdinové, tak příšery ke svému posílení.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

The Loop
The Loop
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas