Autor: iwen | 20.4.2017 | 0

Zlý černokněžník se plíží lesem. Pod kořeny starého stromu schová stříbrný klíč. V dálce je slyšet dusot kopyt. To udatný princ Robin přijíždí zachránit princeznu ze začarované věže. Pomozte Robinovi najít ukrytý klíč a zachránit princeznu.

Ve hře Začarovaná věž použijete jako herní plán přímo krabici hry. Jsou v ní vyrobeny otvory, do nichž je možné ukrát stříbrný klíč. Klíč se poté snaží najít postavička Robina - pokud se postaví na místo, kde je ukrytý, tak jej magnet zachytí. Poté se můžete pokusit odemknout klíčem věž. Když trefíte správný zámek, osvobodíte princeznu.


Průběh hry:

Hráči na začátku hry určí roli černokněžníka nebo Robina. Černokněžník ukryje klíč a Robin se jej snaží najít, dřív než jej z úkrytu opět vyzvedne černokněžník. Hráči se pohybují po hracím plánu o počet polí, které určí hod kostkou. Robin má před černokněžníkem náskok, ale černokněžník zase ví, kde je klíč schovaný. Po nalezení klíče se hráč pokouší odemknout zámek na věži. Hráč, který první odemkne správný zámek, vyhrává.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Concordia Venus + Solitaria
Concordia Venus + Solitaria
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas