Autor: kubicvak | 28.11.2016 | 0

V roce 1942 zmizeli čtyři nadějní rekruti z tréninkového programu nově vzniklého praporu Rangers. Jejich jména byla vymazána ze záznamů. Jakoby nikdy neexistovali. Ve skutečnosti jim však byla přidělena jiná úloha. Byly pečlivě vybrání pro své výjimečné schopnosti a duševní odolnost. Budou operovat v přísném utajení a čelit děsivým nepřirozeným nepřátelům v drtivé převaze... Tohle bude jejich příběh…

Fireteam Zero je kooperativní hra pro 1-4 hráče, kteří si musí probít cestu přes nekonečné zástupy smrtících monster a porazit zdroj zla, který za nimi stojí. Každá postava je obdařena sadou speciálních bojových dovedností, což je ve hře reprezentováno balíčkem karet, který je pro každý charakter unikátní. Hraním těchto karet hráči zabíjejí protivníky, kteří se jim postaví do cesty, pomáhají svým spoluhráčům přežít v bitevní vřavě nebo mohou dokonce upravovat terén taktickým použitím výbušnin.

Hra je umístěna na pozadí právě probíhající 2. Světové války, ale nenechte se zmást, jedná se o čistokrevnou sci-fi záležitost. Hra má moc pěkně vytvořený příběh a velmi hutnou atmosféru, kterou, kromě scénářů, dokreslují i krátké  „flavor texty“ na kartách. Hra se skládá ze tří dějství (aktů), ve kterých budete postupně čelit Dětem Typhona, Nákaze a Zvěstovateli. Každý akt se skládá ze tří samostatných misí a hráče v něm čekají odlišné hrozby. Hrdinové se budou postupně zlepšovat, tak jak budou postupovat jednotlivými operacemi, ale pouze schopnosti hráčů jim mohou zajistit vítězství v závěrečné bitvě!

Každý hráč se stane jedním členem bojové jednotky Fireteam Zero, který koná hrdinské skutky ve jménu záchrany lidstva.

  • Velitel: Hlavní mozek a hnací motor celého týmu. Dokáže motivovat ostatní vojáky, kteří pod jeho vedením podávají mnohem lepší výkony. Díky své všestrannosti dokáže v případě potřeby zastoupit i jiné členy jednotky, i když samozřejmě s trochu menší efektivitou.
  • Specialista na boj zblízka: Prostě rváč. Na krátkou vzdálenost bojuje velmi efektivně a jeho útoky jsou smrtící. Je velmi pohyblivý a po bojišti se pohybuje rychleji než ostatní. Pokud už není jiné východisko, bude bránit pozice do posledního dechu.
  • Sniper: Jeden výstřel, jeden mrtvý. Monstra vám neublíží, pokud se k vám nedostanou. Zabíjí z dálky a poskytuje krytí ostatním členům týmu. Aby toho nebylo málo, má ve své výbavě lehký granátomet M7. Jeho dunivý zvuk si určitě zamilujete.
  • Demoliční expert/medik: Anděl milosrdenství i smrti v jedné osobě. Hodit nálož mezi skupinku monster a proměnit je v kupu ohořelého masa, ale i ovazovat končetiny, fixovat dlahy a udržovat tým bojeschopný v každé situaci to jsou jeho úlohy v týmu.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hollywood 1947 Kickstarter Deluxe Edition
Hollywood 1947 Kickstarter Deluxe Edition
Akt. cena: 990 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas