Autor: sydo | 17.3.2009 | 0

Král leží mrtev a bez dědice, zavražděn rukou zrádce. Šest zemských baronů se shromáždilo a každý vznesl svůj nárok na trůn. Po jejich rokování je jasné, že se tento spor nevyřeší bez krveprolití - s takovou mocí, jaká je v sázce, není místo pro kompromisy. Již nyní jednotliví baroni shromažďují žoldnéře, aby posílili svá vlastní vojska. Brzy se země otřese pod kroky pochodujících armád a zvuk bitvy umlčí jakýkoli pokus o dohodu ve Shromáždění lordů.

Pevnosti padnou, města budou vypleněna a nakonec nový král dosedne na trůn.

Ve hře Warrior Knights se hráči vžívají do rolí právě oněch baronů bojujících o uvolněný trůn. Hra využívá originální systém plánování akcí pomocí karet, kdy každý hráč naplánuje své kolo dopředu a pak je vyhodnocuje, podle toho, kdy se jeho akce dostane na řadu. Pořadí hráčů je tak variabilní a záleží na tom, jaké karty na dané kolo naplánovali.

Akcí je několik, od pohybu, přes útoky, službu církvi a najímání žoldnéřů až k opevňování měst. Délka hry je určena množstvím žetonů vlivu, které si hráči na konci každého kola rozdělují (získávají je za dobytá města).

Hra končí v okamžiku, kdy žetony vlivu dojdou a vítězem se stává hráč, který jich nashromáždil nejvíce.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Nightfall Martial Law + DLC Upíři RARITA
Nightfall Martial Law + DLC Upíři RARITA
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas