Autor: Dejf | 23.7.2016 | 0

Pánové, toužili jste někdy, aby vás zatkla sličná policistka? Dámy, přemýšlely jste někdy o intimních hrátkách s instalatérem? Zkoušíte rádi nové věci? A jste tak trochu herci? Tady totiž bude v hlavní roli vaše fantazie...

V hlavní roli fantazie je erotická hra pro dvojice zaměřená na hraní rolí. Hráči si vyberou jeden z příběhů, které krabice se hrou nabízí. Jeden z hráčů je vždy hlavním vypravěčem. Zatímco hlavní vypravěč zná celý příběh, druhý hráč/hráčka, se ze své kartičky dozví pouze začátek příběhu. Obě strany příběhu mají uvedeny úkoly, které mají splnit. Následně se hráči vžijí do svých rolí a snaží se své úkoly splnit. Podle toho, kolik se jim podaří splnit, získávají po skončení příběhu (buď v časovém limitu, nebo když už jsou role vyčerpány), hráči body. Hráč, který získá více bodů, může po partnerovi požadovat splnění odměny, na níž se obě strany dohodly před hrou. 

Ve hře naleznete 20 úkolů – jednotlivé scény se skrývají například pod názvy Pohovor, Zpěvák nebo Kleopatra. Hra je samozřejmě dostupná až od 18 let.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Wolrd of Tanks RUSH
Wolrd of Tanks RUSH
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 hodiny

Offcanvas