Autor: Paco | 10.3.2016 | 0

Pro mnoho řidičů je mnohem méně frustrující jet hodinu a půl po horších cestách, ale jet, než někde hodinu trčet v koloně. 

Hráči ve hře Doprava 007 představují řidiče, kteří se pomocí hodu kostkou pohybují po hracím plánu. Cílem je dostat se z Prahy do všech měst, které hráči na začátku dostanou v podobě karet, a poté se vrátit zpět do Prahy. To vše dříve, než se to podaří soupeřům.

Příprava hry:

Každý hráč položí figurku auta své barvy na pole Praha. Dále si ze zamíchaného balíku akčních karet vezme šest a z balíku s městy tři karty. Karty protihráčům neukazuje. 


Průběh hry:

Hráči se střídají v hodu kostkou a dle hozené hodnoty postupují svým autíčkem, přičemž mohou zvolit jakoukoli cestu a kdekoli odbočovat. Rychlost postupu je ovlivněna i tím, jestli jede autíčko po dálnici nebo po silnici nižší třídy. Na jednom poli nesmí být dvě auta. Pokud se to stane, auta havarují, což má své výhody i nevýhody. Během cesty ztěžuje hráč v závislosti na polích, kde zastaví, jízdu protihráčům, nebo je mu jízda protihráči ztěžována. To se děje použitím akčních karet, které si hráč může během hry dobírat a měnit.

Konec hry:

Ve chvíli, kdy hráč postupně zastavil svoji jízdu přímo na polích všech svých tří cílů a dopravil se zpět na pole Praha jako první, hru vyhrál. Ostatní hráči mohou hru dohrát v souboji o druhé a třetí místo.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Duchové ostrova - Promo 1 + 2
Duchové ostrova - Promo 1 + 2
Akt. cena: 20 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas