Autor: Tharr | 7.3.2016 | 0

 Pod horou zvanou Gobliní skála měli po staletí goblini své doly. Kopali hlouběji a hlouběji, ruda v dole pomalu docházela a goblinští předáci se začínali nudit. Aby si zkrátili dlouhou chvíli, posílali své podřízené na závod tunelem k ohnivé jámě. Vybrali si své oblíbené poskoky a nechali je závodit tak dlouho, až jeden šťastlivec protne cílovou pásku ke svému zkonu v lávě.

Ve hře Go, Goblin, Go! se stáváte gobliním předákem, který žene své zaměstnance na závod do jámy s lávou.

Příprava hry:

Na start se umístí figurky goblinů, na stupnici motivace kostky goblinů a na pole příkazů po dvou žetonech příkazů. Každý hráč si vezme 3 kameny a hromádku 6 karet, ze které si zvolí 3. Tyto karty představují 3 schopnosti které bude moci v průběhu hry použít a 3 gobliny za které na konci hry získá body.

Průběh hry:

Hráči se střídají v tazích. Ve svém tahů hráč hodí kostkou a poté musí provést jednu ze dvou akcí:

  1. Dobrání kamenů: Dobere si tolik kamení kolik padlo na kostce
  2. Pohyb goblinem: Hráč může pohnout o jedno pole goblinem, který má na svém poli příkazů stejné číslo, jako padlo na kostce. Aby se goblin pohnul, musí se po něm hodit (zaplatit) tolik kamení, kolik ukazuje jeho pozice na stupnici motivace.

Pokud hráč zvolil akci pohyb, může před ním nebo po něm zahrát jednu kartu. Tato karta se vyloží lícem na stůl.


Konec hry a bodování:

Hra končí ve chvíli kdy některý goblin spadne do jámy s lávou. Hráči získají vítězné body za gobliny, které si zvolili. Každý goblin donese tolik bodů, kolik je znázorněno na políčku, na kterém se nachází na konci hry. Hráč s nejvíce body vyhrává.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Karak - věž na kartičky
Karak - věž na kartičky
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 13 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas