Autor: vodomil | 26.2.2016 | 0

Proslýchá se, že stín hrůzy jednou zaplaví Andor. Tento záhadný nepřítel ještě nikdy hrdiny přímo neohrožoval. Nicméně jakmile se spolčil s legií zla, zvýšil její vojenskou sílu. Lidé se ho obávají, ale také k němu mají úctu. Stejně jako k bouři s hromy a blesky, které se bojí a zároveň ji obdivují. Mezi lidmi se o tomto přízraku mluví jako o „Temném poslovi“.

A aby toho nebylo málo, ukázalo se, že legenda o Opilém trolovi, který se potuluje po kraji, je pravdivá.

Naštěstí v Andoru povstali čtyři noví hrdinové, kteří přišli podpořit krále a bránit hrad. Jeden z nich přinesl z Černých archivů záznam o tom, kde se nachází legendární Štít bratrství. Je to další ze čtyř Štítů moci z dávných věků. Byl vytvořen trpaslíkem Kreatokem a drakem Nehalem, v dobách kdy spolu ještě draci a trpaslíci přátelili. Štít bratrství prý vládne mocí přenášet sílu z jednoho válečníka na druhého. Jestli je to pravda, nebo ne, ale musí hrdinové teprve zjistit…

Andor - dobrodružné legendy: Noví hrdinové přidává pro Andor - dobrodružné legendy čtyři nové hrdiny, s nimiž lze hrát jak v základní hře, tak s rozšířením Hvězdný štít. Toto rozšíření obsahuje také nová pravidla, díky nimž lze hrát až v šesti hráčích.

Noví hrdinové jsou:

  • Bragor a Rhega, Tauři z Údolí bouří
  • Arbon a Talvora, Strážci z Černých archivů
  • Fenn a Fennah, Hraničáři z Jižního lesa
  • Kheelan a Kheela, Ochránci Říční země

Rozšíření obsahuje také „Štít bratrství“, který umožňuje nositeli vyměnit si až dvakrát s jiným hrdinou body síly. Mimo to může být použit jako běžný štít. Dále v něm najdete nové ukazatele síly a vůle nestvůr pro hře pěti nebo šesti hráčů. Opilý trol se bezcílně potuluje po zemi, a když potká nějakou nestvůru, postrčí jí kupředu a Temný posel zvyšuje sílu závěrečných protivníků.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Great Wall KS (miniaturová verze!)+ upgrade pack
Great Wall KS (miniaturová verze!)+ upgrade pack
Akt. cena: 3333 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas