Autor: Paco | 6.10.2015 | 0

„Omlouvám se, že jsme Vás probudil pane premiére, ale mám naléhavé zprávy“, řekl hlas na druhé straně linky. Premiér poznal hlas ministra námořnictva. „Nedělejte si s tím starosti - pokračujte, prosím, v hlášení“, řekl premiér a formálností maskoval svoje obavy.

Ministr námořnictva pokračoval: „Náš konvoj byl napaden v Indickém oceánu přesně tak, jak jsme se obávali, že by k tomu mohlo dojít. Předběžná hlášení naznačují, že byl napaden velkou skupinou nepřátelských ponorek, jako jsme dosud nezaznamenali. Počet doprovodných lodí se ukázal jako nedostatečný k udržení nepřítele mimo dosah.“

Premiér se zeptal: „Máme v oblasti ještě nějaké další námořní jednotky?“ „Nic dostatečně blízko, aby mohli udělat víc, než jen posbírat přeživší“, přišla odpověď.

 

Hra Attack! Expanze je rozšířením ke hře Attack!, které přidává několik různých typů akcí a stylů hry.

Nově hráči nabývají jeden z druhů vlády. Výběr je z komunismu, fašismu, monarchie a demokracie. Každá má určité výhody, nevýhody a jiný styl hry a možnost vítězství. Stejně tak i neutrální státy mají každý jednu z uvedených typů vlády, což má vliv na připojování států k říším jednotlivých hráčů pomocí diplomacie.

V tomto rozšíření se zachází jinak s produkcí a novinkou jsou ropné rezervy, které hráč potřebuje, aby vůbec mohl táhnout. Karty obchodních tras zvyšují výtěžnost produkce.

Ve hře je také spousta karet nových technologií, které hráčům otevírají nové možnosti boje a hru hráči ulehčují. 

Karty politických akcí zase mohou ostatním pěkně zatápět, ať už v boji nebo hlavně mimo něj.

Novinkou jsou také akce obchodního přepadení nebo strategického bombardování, které produkci nepřátel dokáží na dlouho paralyzovat.

Balení obsahuje i druhou část mapy světa, která doplňuje základní verzi, a také figurky loďstva šesti barev, které doplňuje figurky pozemní armády.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

SAN FRANCISCO nové ve fólii + samolepky!
SAN FRANCISCO nové ve fólii + samolepky!
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas