Autor: Zeus | 9.9.2015 | 0

Ticket to Ride: United Kingdom & Pennsylvania je v pořadí již pátým mapovým rozšířením základních her ze série Ticket to Ride (Ticket to Ride, Ticket to Ride: Europe, ...). Jak již název napovídá, obsahuje nový oboustranný herní plán s mapami Velké Británie a na druhé straně Pensylvánie. A k tomu ještě balíčky nových karet.

Velká Británie (pro 2-4 hráče) navíc k nové mapě přináší do hry nový mechanismus technologií a jejich vývoje. Na začátku hry smí hráči zabírat pouze tratě v maximální délce dvou dílků a navíc pouze v Anglii. V průběhu hry pak mohou (a pokud chtějí vyhrát, tak i musí) kupovat karty technologií (= nový typ karet v tomto rozšíření). Ty jim pak umožňují zabírat tratě v délce 3 a více dílků a/nebo zabírat tratě v ostatních zemích Velké Británie.

Pensylvánie (pro 2-5 hráčů) přináší do hry nový mechanismus investování do podílů významných dopravních společností. Při zabrání trati hráč může investovat do podílu některé z dopravních společností. Hráč, který na konci hry drží největší podíl ve společnosti, získává za danou společnost další body vedoucí k vítězství.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard Deadly Frontier campaign EN
ISS Vanguard Deadly Frontier campaign EN
Akt. cena: 2290 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas