Autor: Duirin | 4.8.2015 | 0

Hra Templarmech Inquisition se odehrává v budoucnosti, kde proti sobě jdou do války vždy 2 z různých frakcí armád (Templarmechs, Cybersamurai, TechnoVikings a Gamma/Meta/Star Romans). Cílem je zdecimovat nepřátelskou armádu, nebo získat dostatečnou převahu na bojišti.

Příprava a průběh hry:

Obě armády začínají se třemi bojovými liniemi, kde v první linii (té nejblíže nepříteli) jsou 3 jednotky, ve druhé linii 2 a ve třetí jedna jednotka. Žádná linie nesmí mít více jednotek, než má linie předcházející. Jednotky navíc můžou mít různou velikost (1, 2 a 3). Nepoužité jednotky lze později naverbovat jako posily.

Hráči ovládají jednotky armády, které jsou organizovány ve zmíněných bojových liniích. Hráči současně a skrytě označí (pomocí žetonů 1-3) tři jednotky ve své armádě (každou z jiné linie), které budou mobilizovány (mohou se pohnout) nebo aktivovány (využijí svoje schopnosti). Pohyb a akce jednotek se vyhodnocuje současně pro obě armády (jednotky s žetonem akce č. 1 budou konat ve stejnou dobu, pak se přejde k jednotkám s žetonem akce č. 2 atd.). Akce jednotek jsou různého typu a závisí i na frakci, ke které náleží. Jedná se například o obranu, několik druhů útoků (některé speciální jen pro určité frakce), léčení (pouze pro Templarmechy) nebo útok s krádeží žetonů cti (pouze pro Vikingy). Zabité jednotky se vrací mezi posily, které lze opět naverbovat.

Žetony cti hráči dostávají na konci každého kola a můžou je střádat do budoucna. Za ušetřené žetony pak můžou verbovat nové jednotky do své armády - cena jednotky závisí na její velikosti a k tomu se přičítá číslo bojové linie, kam bude jednotka umístěna.

Konec hry:

Vyhrát lze dvěma způsoby:

  • Hráč umístí všechny své jednotky na bojiště do bojových linií a tím získá převahu nad druhou armádou.
  • Hráč zničí celé nepřátelské vojsko až na jednu bojovou linii.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Talisman : Lesní království CZ (rozšíření)
Talisman : Lesní království CZ (rozšíření)
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas