Autor: #5C4RL37 | 30.1.2013 | 0

Městský stát Tempest. Místo intrik, peněz a moci. Královna Marianna byla uvězněna za velezradu. Tato událost nezlomila nikoho více než její dceru, princeznu Anette. Nápadníci napříč městem vidí v dvoření způsob jak ulehčit jejimu trápení. Bohužel princezna se zavřela v paláci a její ctitelé se tak musí spolehnout na dopis a na někoho v nejbližším okolí princezny, kdo jej snad doručí.

Milostný dopis je rychlou karetní hrou ze světa městského státu Tempest. Hra je příjemnou kombinací štěstí, přemýšlení a riskování. Úkolem hráče je dostat svůj milostný dopis do rukou princezny a zároveň mařit stejnou snahu protihráčů. V každém tahu má hrač k výběru ze dvou karet. Akci jedné z nich provede a druhou si nechá do dalšího tahu. Hra je opravdu svižná, balík má pouhopouhých 16 karet.

Herní kolo může skončit jedním ze dvou způsobů. Buď zůstane ve hře jen jeden hráč, poté,. co byli ostatní vyřazeni efekty některých karet. Nebo se po dobrání balíčku porovnají karty na ruce a hráč s nejsilnější kartou vyhrává. Počet kol závisí na počtu a úspěšnosti hráčů. Hru vyhrává ten hráč, který svůj dopis doručí při hře dvou hráčů sedmkrát, při hře tří pětkrát a při hře čtyř hráčů čtyřikrát.

Po uvedení hry na trh se vyrojila také spousta „homemade“ verzí zasazených do různých herních světů (např. Shadowrun, Legenda pěti kruhů, Here I Stand).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

exp. GANGES: GOODIE BOX 1 /EN/ ve fólii
exp. GANGES: GOODIE BOX 1 /EN/ ve fólii
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas