Autor: AeroSvk | 3.12.2022 | 0

Milostný dopis: Batman je hra pro 2-4 hráče založená na původní hře Love Letter od Seiji Kanaie. Balíček se skládá převážně ze zločinců, přičemž Joker je nejcennější kartou na 8. místě, Harley Quinn na 7. místě atd. Robin se objevuje na 4. místě a Batman na 1. místě, což je strážce v původním Love Letteru.

Cílem hráčů je buď držet - tedy ukořistit - kartu s nejvyšší hodnotou na konci kola, nebo být posledním aktivním hráčem v kole.

Příprava a průběh hry:

Z balíčku, který obsahuje pouze šestnáct karet, začíná každý hráč pouze s jednou kartou v ruce; jedna karta je odstraněna ze hry. Ve svém tahu si každý dobere jednu kartu z balíčku a následně zahraje jednu kartu, přičemž použije sílu (schopnost) na této kartě, aby odhalil ostatní a (případně) je vyřadil z kola. Pokud použijete Batmanovu schopnost k vyřazení někoho (jiného než Robina), získáte jeden bod, přičemž body se sledují prostřednictvím žetonů Batsignal.

Konec hry:

Pokud jste posledním aktivním hráčem v kole nebo hráčem s nejvyšší kartou, když dojde balíček, získáváte bod. Hra končí po kole, ve kterém má někdo sedm nebo více bodů, a hráč s nejvíce body vyhrává.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Arkham Horror LCG komplet (9000+ kariet) + Bonusy
Arkham Horror LCG komplet (9000+ kariet) + Bonusy
Akt. cena: 600 €
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas