Autor: Dragon9914 | 28.2.2022 | 0

Zdědil jsi velké finanční prostředky. Pojď se tedy vrhnout do nakupování nejznámějších realit v České republice. Procházej se městy a nakupuj vše, na co ti finanční prostředky stačí. Vybírej peníze od protihráčů za pronájem a staň se králem realit. Avšak dej si pozor, aby ses nedostal do dluhů a nepřišel o vše!

Ve hře Monopoly Banking se hráči stávají obchodníky s nemovitostmi, kteří se nákupem pozemků a jejich pronájmem snaží vydělat co nejvíce peněz.

Příprava hry:

Každý hráč obdrží kreditní kartu s určitým množstvím peněz (dle pravidla). Dále se vybere jeden hráč, který bude zároveň plnit roli bankéře. Bude vydávat reality a strhávat za ně peníze. 

Průběh hry:

Hráči se postupně střídají v hodu kostkami. Každý hráč vyhodnotí svůj tah a podle políčka provede akci. Pokud šlápne na neobsazenou realitu, může ji zakoupit. V případě, že je realita zakoupena jiným hráčem, musí zaplatit nájem jejímu vlastníkovi. Pokud šlápne na políčko nápověda či finance, musí si vzít kartu z daného odebíracího balíčku a splnit, co je na ní napsané. V případě šlápnutí na políčko jdi do vězení musí hráč okamžitě přesunout svou figurku do vězení.

Konec hry:

Hra končí, jakmile jeden hráč získá největší množství peněz, majetku a ostatní hráči nejsou schopni mu již vyplácet za pronájem jeho realit.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hra o trůny: Pád Astaporu
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas