Autor: Kate.mar | 25.2.2022 | 0

Ve hře Flora se z hráčů stanou zahradníci, kteří soutěží o to, kdo vytvoří nejkrásnější kytici.

Příprava hry: 

Na začátku hry dostane každý hráč dvě náhodné karty a tři žetony speciálních akcí. Květináče se umístí do středu hrací plochy a do každého z nich se umístí jedna náhodná startovní květina. 

Průběh hry:

Hráči se střídají ve vytváření co nejhodnotnějších kombinací květin. Ve svém tahu může hráč provést libovolnou kombinaci akcí, přičemž tyto akce jsou:

  • Růst: Hráč vytáhne jednu kartu z dobíracího balíčku a umístí ji do libovolného květináče, který je prázdný nebo v něm již roste identická květina. Pokud se mu nepodaří květinu umístit (nenajde volný květináč ani nemůže přiložit na již rostoucí květiny), jeho tah končí.
  • Řez: Hráč uřízne květinu rostoucí v jenom z květináčů, všechny karty právě uříznuté květiny si položí před sebe (tím ukončí svůj tah).
  • Speciální: Hráč použije své speciální žetony akcí.

Hráčův tah končí, když se rozhodne uříznout květiny, když nedokáže umístit květinu, kterou vytáhl z dobíracího balíčku nebo když se rozhodne svůj tah sám ukončit.

Konec hry: 

Hra končí, když je vytažena poslední karta z dobíracího balíčku. Body se pak získávají podle počtu nasbíraných květin a jejich rozmanitosti. Vyhrává hráč s nejvíce body.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Duchové ostrova - insert Folded Space
Duchové ostrova - insert Folded Space
Akt. cena: 110 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas