ALBI zvětšilo kostkovou nálož pro Railroad Ink

Autor: 1a2a3a4 | 26.10.2021 | 3

Vydavatelství Albi v pondělí 25. 10. naskladnilo tři malá rozšíření k roll and write hře Railroad Ink ať už v modrá či rudé edici. Rozšíření jsou až tak malá, že v krabičce neobsahují nic jiného než 4 kostky. I pravidla k těmto rozšířením si musíte stáhnout z webu Albi.

No a jednotlivá rozšíření jsou:

Railroad Ink: Výstavba toto rozšíření obashuje čtyři minirozšíření (tedy každá kostka je jedním minirozšířením). Každé toto minirozšíření je kombinovatelné s jakýmkoli jiným „větším“ rozšířením o dvou kostkách čí jiným minirozšířením z výstavby. 

  • Kostka renovace umožňuje již zakreslené tratě upravit.
  • Kostka rozdělení nahradí ve hře jednu standardní kostku cest a má na sobě symboly, které budou tvořit slepé cesty a nepropojené trasy.
  • Kostka výstavby umožňuje dříve zakreslené trati odstranit / přesunout či zakreslit kamkoli na herní plán, aniž by navazovala na dřívější trati.
  • Speciální kostka  nahradí ve hře jednu standardní kostku cest a má na sobě speciální „velké“ křižovatky, které máme standardně na herním plánu pro bonusové zakreslení.

 

 

 

 

 

 

 

Railroad Ink: Obloha je rozšíření obsahující dva rozšiřující moduly, kdy každý obsahuje dvě nové kostky. Každý z těchto modulů se používá společně se základní čtveřicí kostek cest a můžeme přidat i jednokostková minirozšířeními. Najdeme tu:

  • Počasí přidává symboly meteorologických jevů (zataženo, bouřka, sněžení). Tyto symboly zakreslíme společně se dvěma cestami v každěm kole a snažíme se tak vytvořit co největší souvislé oblasti daných jevů. Abychom je na konci hry však mohli oskórovat, nesmí přímo sousedit s jiným jevem.
  • Letecké linky přináší do hry třetí typ cest (po kolejích a silnicích i vzdušné), které se dají propojit s původnimi cestami pomocí letišť, které na těchto kostkách najdete také.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Railroad Ink: Elektřina obsahuje také dvě „velká“ rozšíření. Každé o dvou kostkách stejně jako Obloha. I zde platí, že každě z těchto rozšíření se používá společně se základní čtveřicí kostek cest a můžeme přidat i jednokostková minirozšíření.

  • Pouliční osvětlení přinášsí kostky pouze ze silnicemi, které navíc kolem sebe mají pouliční lampy. Tyto lampy během hry můžete rozsvítit (vždy celý řadek či sloupec), aby vám přinesly bonusové body. Navíc díky těmto kostkám můžete vybudovat delší dálnice než kdy dříve.
  • S rozšířením Elektrická síť budeme mít uprostřed herního plánu akumulátor, který se budeme snažit propojit pomocí elektrické sítě s výjezdy z herního plánu, kdy kostky nám udávají, kterým směrem v přímé linii můžeme elektrifikovat již existující cesty. A body na konci hry získáme za počet propojených výjezdů s akumulátorem skrze elektrifikované cesty vynásobený stupněm nabití akumulátoru.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Art Gallery Nová CZ verze
Art Gallery Nová CZ verze
Akt. cena: 555 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas