ALBI: Poslední úder – Avalon a Karak – Deluxe set skladem!

Autor: Tomoko | 8.3.2023 | 0

Vydavatelství Albi oznámilo naskladnění soubojové hry pro dva ze světa hry Tainted Grail s názvem Poslední úder – Avalon, jejíž autorem je Adam Kwapiński (Lords of Hellas, Lords of Ragnarok, Nemesis, Nemesis: Lockdown, Terracota Army a další). O ilustrace se postarala Dagmara Gąska.

Poslední úder – Avalon je soubojová dvojkovka inspirovaná videoherními tituly Mortal Kombat nebo Tekken. Dva hráči se utkávají v bojové aréně a snaží se protivníkovi uštědřit knock-out. Hra kombinuje principy karetního souboje s dovednostní minihrou, v níž se hráči snaží vyhnout knock-outu ze strany soupeře.

Ve hře má každý z hráčů k dispozici jednu ze tří figurek bojovníků známých ze hry Tainted Grail (Mistbearer – Mlhonoš, Maggot – Červ, Lost Knight – Ztracený rytíř) s unikátními schopnostmi, kdy každý bojovník je navíc k dispozici ve dvou variantách. Hráči se střídají v tazích, přičemž v každém tahu hráč provádí dvě akce ze tří možných, a to pohyb (přesun po aréně), útok (zahrání karty z řady bojových karet) nebo kombo (speciální útoky a přesuny). Podaří-li se protivníka zranit, protivník obdrží kostičky zranění. Při aktivaci K.O. efektu pak musí z kostiček zranění do deseti vteřin postavit věž, jinak prohrává. Věž lze také alternativně nahradit kostkou, chtějí-li hráči dovednostní element zcela vynechat.

Hra je určena pro dva hráče od 8 let s herní dobou okolo 15 až 45 minut na jednu partii.

Privátní: 2023-03-08-03.jpg

Další naskladněnou položkou na seznamu je Deluxe set ke hře Karak dvojice autorů Petr Mikša a Roman Hladík, který obsahuje kovový žeton prokletí a dvojici tematických kostek, kterými si fanoušci této hry mohou svůj Karak vyšperkovat.

 

 

 

 

 

 

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Hostina pro Ódina, rozšířené vydání
Hostina pro Ódina, rozšířené vydání
Akt. cena: 1250 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas