ALBI: Novinky pro letošní podzim

Autor: Dejf | 17.7.2015 | 7

AlbiKromě již dříve představených novinek, jako je epická kooperativní hra Robinson Crusoe, chystá Albi pro letošní podzim ještě pár, doufejme příjemných, překvapení. Pojďme si je tedy stručně představit.

 

Hvězdokupy

Staňte se hvězdáři v nové originální české hře od Albi. Vašim cílem je na hvězdami posetém herním plánu objevit zadané souhvězdí dříve, než vaši soupeři objeví to své. Jednotliví hráči se střídají v přikládání dílků noční oblohy tak, aby vznikly skutečné i zcela fantaskní zářivé obrazce. Hvězdokupa navíc, jak už to hvězdy dělají, ve tmě svítí!

Marco Polo (The Voyages of Marco Polo)

Jeden z nejslavnějších cestovatelů naší historie mezi lety 1271 a 1275 zdolal trasu z Benátek až na dvůr mongolského chána v Pekingu. V naší nové deskové hře se budete moci vydat v jeho stopách! Během pěti kol budete v roli některé z unikátních postav cestovat, získávat suroviny – velbloudy, hedvábí, pepř a zlato, a nebo je naopak prodávat. K vítězství, stejně jako do Číny, vede více jak jedna cesta.

Pátý přes devátý (Pickles to Penguins)

Co má společného broskev a letadlová loď? Včela a lyže? To je jenom na vás! Svižná postřehová hra Pátý přes devátý pobaví celou rodinu, včetně školáčků. Vaším úkolem je v rychlosti vymýšlet asociace pojící kartu z vašeho balíčku se společnými kartami uprostřed stolu. Pokud asociaci vymyslíte, smíte svoji kartu odhodit. Kdo se takto zbaví všech karet, vyhrává.

Vše nej! (Gift Trap) 

Víte, co byste si přáli k narozeninám? To není nic složitého, že? Tušíte však, po čem ve skrytu duše touží váš kamarád, spolubydlící, sestra nebo přítel/kyně? Vše nej! je oceňovaná párty hra, která důkladně prověří vaše znalosti spoluhráčů. Stojí spíše o výlet do Himalájí nebo volno na sepsání románu? Vyhrává pouze ten, kdo rozdává správné dary, a zároveň se dokáže zaradovat i z dárků obdržených.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

MD2 Feyfolk Enemy Box
MD2 Feyfolk Enemy Box
Akt. cena: 490 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas