ALBI: Dobrá a špatná zpráva

Autor: Dejf | 27.11.2015 | 6

Máme pro Vás 1 dobrou a 1 špatnou zprávu. Nejprve ta špatná: hry Robinson: Dobrodružství na Prokletém ostrově se letos nedočkáme, očekávaná kooperativní hra vyjde až zkraje příštího roku. Zdržení oproti plánovanému vydání do konce roku nás mrzí, pevně ale věříme, že to bude ku prospěchu kvality výsledného produktu.

A teď dobrá zpráva. Albi klub deskovkářů se utěšeně rozrůstá a tento týden jsme jeho členům rozeslali první várku her zcela zdarma - konkrétně Cacao, Hvězdokupy a Limes. Pokud provozujete klub deskových her nebo se pravidelně scházíte a o založení klubu uvažujete, a chtěli byste se do programu zapojit stále se nám můžete ozvat na e-mail herni.kluby@albi.cz, kde Vám prozradíme víc.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

velká škoda...
...doufal jsem do poslední chvíle. Navnadila me i nabídka Mallu,kde byl uveden datum dostupnosti. Na druhou stranu budu opravdu radši,když bude ve hře(v překladu i zpracovani ) méně chyb. Držím palce, aby dokončení zdárně proběhlo a moc se tesim.

28.11.2015 18:42:16

Herní kluby
Do kdy bude platit možnost přihlásit se do akce "herní kluby". Jelikož nemáme ič, ale nakonec si ho asi zařídíme, tak bychom se rádi přihlásily, ale nevíme jestli to neprošvihneme :-)

28.11.2015 19:29:56

škoda
Těžko soudit, ale pokud je do něčeho přizvaná polská strana, tak se dají vždy očekávat komplikace. Hra je na trhu 3 roky a zrovna u naší české verze se na poslední chvíli rozhodou, že udělají nějakou změnu čehosi.

30.11.2015 08:02:31

Vybíráme z Bazaru

Resident evil 2 + expanze
Resident evil 2 + expanze
Akt. cena: 3600 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas