ALBI: Apex Legends: The Board Game vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 30.5.2023 | 1

Vydavatelství Albi dne 29. 5. 2023 na svém facebookovém profilu oznámilo kompletní lokalizaci skirmishové hry Apex Legends™: The Board Game od dvojice autorů Thanos Argyris a Michalis Nikolaou, jenž vyjde pod hlavičkou vydavatelství Glass Cannon Unplugged, které stojí například také za deskoherní adaptací Frostpunku.

Privátní: 2023-05-29-03.png

V současné době probíhá crowdfundingová kampaň, která nabízí možnost podpořit vydání hry s kompletní českou lokalizací včetně všech rozšíření již v rámci této kampaně. Kampaň běží na Kickstarteru až do 8. června. Předpokládané vydání hry je pak stanoveno na červen 2024.

Privátní: 2023-05-29-04.jpg

Apex Legends: Desková hra je kompetitivní a taktická týmová skirmish hra, ve které se představí známé postavy z videoherní předlohy. Hra nabízí několik herních režimů, kdy tím hlavním je samozřejmě Battle Royale, ve kterém se dva týmy přetahují o to, kdo koho dříve eliminuje. Další možností je Tréninkový režim nebo klasický Deathmatch, kdy se týmy snaží získat v omezeném čase více zabití. V rámci chystaného rozšíření bude dostupný i sólový a kooperační režim, v němž jeden hráč nebo více hráčů bojuje proti hře. Každý hráč ve hře ovládá svou postavu s jedinečnými schopnostmi, sbírá předměty, využívá rozličné zbraně, a to celé se odehrává na modulárním 3D herním plánu, který hra také nabízí. Soubojový systém je řešen pomocí karet a hráči mohou zvrátit a ovlivňovat i tahy svých soupeřů, a to za pomocí zahrání reakčních karet. Jak to celé funguje, si hráči mohou vyzkoušet již nyní v prototypu na Tabletop Simulatoru.

Základní hra je určena pro hru 2 až 4 hráčů, rozšíření pak umožňuje hrát hru až v šesti hráčích. Herní doba by se poté měla pohybovat někde okolo 60 až 90 minut v závislosti na počtu postav ve hře. Více informací o hře je možné získat na oficiální stránce crowdfundingové kampaně.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Oltréé
Oltréé
Akt. cena: 1025 Kč
Končí za: 9 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas