ALBI: Albi update

Autor: 1a2a3a4 | 26.10.2019 | 4

Albi včera, 25. 10., zveřejnilo svůj „nový pořad“ informující o tom, co nás čeká v příštím půl roce. Pořad jménem Albi update informoval o:

Tapestry (#Projekt Koberec) oficiální termín vydání bude 1. 11. ale pořídit si ji můžete již na akci Premiéra Tapestry, která se koná 27.10. v Praze v Geekárně. Jedná se o novou civilizační hru z dílny Stonemaier Games od autora her jako Euphoria, Scythe či Charterstone Jameyho Stegmaiera. Tapestry slibuje komplexní zážitek schovaný za čtyřmi stranami pravidel i předmalované figurky některých budov.

Catan: Hvězdoplavci - jedná se vesmírou hru s původním názvem Catan: Starfarers kterou Albi vydá na jaře 2020

Změňte osud (v originále UNDO) trojice těchto karetních her vyjde začátkem listopadu 2019. Jedná se o kooperativní hry pro 2 až 6 hráčů, ve kterých se dozvíte, že někdo zemřel, a budete mít před sebou na kartach události, které ke smrti mohly vést, ať už z dávné minulosti obětí či nedávných událostí. Ke každé udalosti pak budete mít 3 varianty rozhodnutí, jak by se měla oběť v dané situaci zachovat. aby nezemřela. Podaří se vám zvrátit osud?

Změňte OSUD: Kletba z minulosti vás vezme do starého Egypta.

Změňte OSUD: Třešňové květy do Japonska.

Změňte OSUD: Strouha plná krve se odehrává v Chicagu 20. let 20. století.

 

Hlavně klid (anglický název Stay Cool) je párty hra od tvůrců hry Decrypto, která procvičí váš multitasking. Odpovídejte dvěma spoluhráčům najednou. Jednomu slovně, odpověď pro druhého však musíte poskládat z kostek s písmeny. Od Albi vyjde v 1. kvartálu 2020.

 

Siegestorm - 24.11. startuje Siegestorm liga, její turnaje by se následně měli konat napříč republikou přibližně co 14 dní až do finále 25. 4.

My Little Scythe - Ano, Albi vydá i „dětskou verzi" hry Scythe kterou také vydávají. My Little Scythe vyjde koncem 1. kvartálu 2020.

Karak: Regent, rozšíření pro původní českou hru Karak vyjde v průběhu listopadu 2019, obsahovat bude 4 nové postavy, 2 nové tipy terénů, 2 nové nepřátele a nový herní režim Pán Karaku.

Robinson Crusoe: Dobrodružství na prokletém ostrově - Záhada ztraceného města můžeme očekávat o něco později než Regenta také však v listopadu 2019. Jedná se o rozšíření s příběhovou kampaní pro hru Robinson Crusoe: Dobrodružství na Prokletém ostrově.

This War of Mine: V obležení - v pořadí již 2. rozšíření pro hru This War of Mine: Desková hra by mělo vyjít únor/březen 2020.

Albi Game Day - již tradiční akce pořádaná Albi v Praze, na které se odehrávají vždy nějaké turnaje, jsou představeny novinky a plány na další rok... se v roce 2020 bude konat v sobotu 25. 4. od 10 hod. v Klášteře Minoritů na Starém měste.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

My Little Scythe
Super. Pořád jsme o něm uvažovali v EN, tak ještě, že nám to tak trvalo ????

26.10.2019 18:16:33

Vybíráme z Bazaru

Sázky, prosím!
Sázky, prosím!
Akt. cena: 205 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas