7th Continent - let's play

Autor: rotacak | 21.8.2019 | 0

S angličtinou je to horší a hlavně pomalejší, ale jde to taky.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

chyby
Shlednul jsem jen kousek prvniho videa, mas tam chyby:
1) Sedmicky - v case 14:35, sedmicky funguji uplne jinak. V prve rade je potreba rozslit symbol "7" a symbol "hvezdy se sedmickou", neni to totez! Uspechy za sedmicky se pocitaji tak, ze vynasobis pocet odhalenych/zahranych symbolu "7" poctem hvezd se sedmickou, ktere mas. Takove hvezdy se sedmickami ziskas jsou temer vyhradne jen na vyrobenem vybaveni. A zadna takova hvezda se sedmickou neni v leve casti zadne karty. Takze zahrani karty, ktera ti dala "7", je uplne k nicemu, protoze k tomu z dobiraciho balicku nemuzes ziskat zadnou hvezdicku se sedmickou a tudiz zadny uspech (1x0=0).

2) Raft a sedmicky - cas 37:55. Z pozdejsiho prubehu je jasne, ze jsi zapomnel pouzit raft. Nicmene pro pripominku prave kdybys pouzil na plaveni raft (takze bys snizil kostku na nem o 1 jeste pred zapocetim tahani karet), tak krome dvou uspechy za hvezdy by ti prave dal jeden uspech za kazdou odhalenou sedmicku, protoze raft nese jednu hvezdu se sedmickou. A abych mohl pouzit ten efekt +5 k odhalene karte diky raftu, musel bys ho taky pouzit.

3) cas 40:45 - dale si diky neuspechu v onom pokusu o plavbu bral kartu 101. Za tu kvuli symbolu vlevo nahore musis odhodit karty. Pocet odhozenych karet je roven poctu "karet s cervenou rukou", ktere uz mas. Prave odhalena karta 101 se ale do toho jeste nepocita, protoze ji nemas na ruce! Shodou okolnosti ale uz jednu kartu s cervenou rukou mas - je to karta tvoji postavy.

4) cas 41:40 - odhaleni dilkem s ponorkou te evidentne zmatlo kvuli tomu, ze jsi spatne precetl, co se stane pri neuspesne plavbe. Je tam "Return all the cards on the board and in the past", ne jen "Return all the cards in the past". Takze jsi mel uklidit nejen past, ale i celou prozkoumanou mapu.

Dal jsem se nedival.

21.8.2019 15:04:12

.
ad 1) Aha, myslel jsem, že sedmičky se počítají jen na levé straně odhalených karet, ne i na těch, které použiju v ruce. Ale je to logický, když teď vidím, že je to sedmička bez hvězdy.

ad 2) Jojo, je to pod videem jako chyba.

ad 3) Netušil jsem, ze karta postavy je taky červená ruka, až doteď :) Na druhou stranu to vyšlo na stejno, buď počítat právě líznutou state kartu, nebo ne ale počítat kartu postavy.

ad 4) Je to tak.

Dík za info.

22.8.2019 09:09:03

Vybíráme z Bazaru

Tainted Grail (KS core box) + Niamh Sundrop
Tainted Grail (KS core box) + Niamh Sundrop
Akt. cena: 1690 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas