Dark Domains, mírně poškozená

Prodávající: dzhony [bazar index: 23 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Poškozené či nekompletní
Cena: 900 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Nabízím k prodeji novou, ale mírně poškozenou hru Dark Domains. Detailní informace o hře: https://laboratoryh.pledgemanager.com/projects/dark-domains/participate/

Systémem i tematicky je možné hru přirovnat k Vládcům podzemí. Není to o kooperaci mezi hráči ani o převaze a dobývání cizího území. Je to závod, hraje se na body a hráči si čas od času mohou drobně házet klacky pod nohy.

Hráči jsou ve hře v roli temných pánů, kteří se snaží navenek vypadat jako dobráci. Každý hráč má k dispozici území, na kterém staví vesnici, najímá dělníky, shání stavební suroviny ... ale pak ve správný okamžik obrátí postavené stavby na temnou stranu, za což pak následně získává příjem zla, herních bodů. Hráči také rekrutují monstra na obranu temných staveb a především, brání se před hrdiny (které na hráče pravidelně posílá neutrální herní systém dle předem známých zákonitostí). Tito hrdinové se snaží dobývat a ničit jejich pracně vybudované zlé stavby. To je asi hodně zjednodušeně o co v té hře jde. Jsou tam pak další herní elementy - najímání pomocníků, kteří rozšiřují dostupné akce nebo přinášejí dlouhodobou výhodu v nějakém aspektu ... dále čtyři balíčky karet kouzel a získávání many na jejich sesílání (instantní efekty), operování s tím kdo bude začínajícím hráčem, balík osudu který odpočítává konec hry a každé kolo nějakým směrem vychýlí hru... Ale na konci vždy vítězí ten hráč, který získá nejvíc zla.

Poškození deskovky vzniklo politím - to zasáhlo několik karet a herních žetonů. Na žetonech lehké poškození není vidět, na kartách (kouzel a pomocníků) je partnější, viz galerie v odkazu níže. Karty jsem posléze obalil do obalů a myslím, že to poškození pro další hraní nebude překážkou. V galerii lze vidět, že poškození v obalených kartách není téměř vůbec poznat.

Detaily v galerii zde: https://drive.google.com/drive/folders/107e2uCJzn2l7LNG_T8_NRf882o8TjcNC

Novou hru jsem kupoval za cenu cca 1800 Kč ... se slevou za mírné poškození nabízím dalším zájemcům od 900 Kč.

Vítězi aukce mohu zaslat (po obdržení peněz na účet) deskovku poštou. Také nabízím osobní předání na severu Prahy nebo v Neratovicích (po vzájemné domluvě).

--- Systémové info ze dne 05.04.2020 (02:00:52) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Pexeso memo game
Pexeso memo game
Akt. cena: 80 Kč
Končí za: 13 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas